Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otrok,mivka,borovci

otrok,mivka,borovci

Pozdravljeni!
Iščemo primeren kraj za eno leto starega otroka, kjer je mivka in veliko sence-borovci. Skratka otrokom prijazno! Hvala.

…na majhne kamencke si pa cist pozabila …

:-)))))))Klemen

hy.
mivki se raje izogni, ker jo imaš kmalu vsepovsod (brisače, postelja, za kopalkami,…). ko rezerviraš počitnice, vprašaj, če je apartma blizu plaže ( ker vsakič tovoriš goro rekvizitov ), plaža brez ostrih skal- da se otrok ne poreže, in senca- ker je malčku bolj udobno, pa tudi tebi, ker ga pač ne moreš pustiti samega. jaz sem na takšne plaže našla vzdolž cele hrvaške in slovenske obale- izola, makarska, pag, rab, itd, sam mal je treba poiskat.
by

Mi smo kampirali v Loparju na Rabu. Bili smo v tistem delu campa, ki je blizu plaže. Tovorjenja pri nas ni – gremo v vodo pa nazaj v senčko pred šotor. Sence je dovolj, mivka je tudi v campu, voda je plitva in se hitro segreje tudi po slabem vremenu. Meni je bilo tam idealno, ko sta bila otroka čisto majhna, saj imaš vsaj nekaj od dopusta – mirno se lahko usedeš na plažo in gledaš otroka, kako čofa po vodi, pa sam lahko leta brez da bi te bilo na vsakem koraku strah, kje se bo potolkel. Je pa za atije in mamice kar pešačenje, da zaplavaš :-(( Mivka je POVSOD, ampak če to sprejmeš, je tam idealno za to starost.
V sezoni je gužva.

mali lošinj,polno borovcev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close