Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ryanair: presedanje/nadaljevanje z drugim avionom

ryanair: presedanje/nadaljevanje z drugim avionom

pozdravljeni,

zanima me, ce kdo ve, koliko mora biti najmanjsi cas med pristankom ryanairovega letala v Londonu do vzleta naslednjega ryanairovega letala iz istega letalisca, ce ga hoces ujeti. Na njihovi strani pise samo, da 40 minut pred napovedanim odhodom. Koliko pa traja prihod pa…?

Konkretno me zanima iz Glasgowa v London od tam naprej pa v Celovec.
Koliko mora biti razmaka v Londonu?

lp,
Matevz

Če imaš samo osebno prtjago in če letališče ni veliko (če greš s Stansteda ni problem, z Gatwicka pa je problem)), boš morda uspel. Pozanimaj se, koliko prej je potrebno narediti boarding za naslednji let.

Na manj kot dve uri ne planiraj. Moj dragi je potoval še iz Londona na Irsko in zamudil avion, pa je bila dobra ura vmes.
Karto moraš potem ponovno kupiti in se ti prav nič ne všteje.

res je, dve uri je glih da prideš na drugi check-in točno, pod pogojem, da letalo ne zamuja…..vzemi si 2 in po, do 3 ure ali celo 4 ure , da bo brez hitenja in panike………

Jest mam podobn problem: letimo v Mehiko z Dunaja preko Pariza. V Parizu prestopamo in mamo eno uro časa. Pa rečmo, da bi prtlajgo že na Dunaju do MEX čekiral. Je tista ura sploh dost, da bi mi prlafual z enga aviona na druzga? A pa so sposobni na letališču v tej uri prenest prtljago z enga aviona na druzga?
Pustimo potencialne zamude letov ob strani.

Vem, da ste na podobna vprašanja že odgovoril. Sam RyanAir je vseen mal specifičen. Pa me zanima kako je z ostalimi prevozniki (konkretno Air France).

ja mičken imate paniko s časom glede na to da je v Parizu tolk večje letališče kot recimo Stansted ali Brnik. zaplete se seveda pri prtlagi, ker jo neuspejo prevočasno natovort, sploh pa v primeru zamud. kokr te razumem greste do pariza in do mehike z air francom. to je že malo boljš ker ima letalski prevoznik točno določen prostor na terminalu, torej se ti ne more zgodi da boš mogu laufat na čist drug konc letališča.

mah sej če boste pa falil letalo greste pa pol naslednjega. mene bi pri celi stvari skrbela najbolj prtlaga, zato mejte kej za preoblečt v ročni prtlagi.

upam da ne boste imeli takih zapletov in želim ti veliko užitkov v mehiki.

lp e

Če oba poleta fura Air France in če imaš eno karto za relacijo Dunaj-Pariz-Mex, in če so ti tako karto prodali, potem so te dolžni počakati in ti zagotoviti prestop tudi v primeru manjše zamude. Koliko znaša maksimalni čakalni čas, se pozanimaj pri prevozniku. V tem primeru vsekakor prtljago čekiraj za Mex že na Dunaju.
Podobne izkušnje, ko smo čakali potnike z drugih priklopnih letov, imam z Britisha in Lufthanse, torej pri AF verjetno ne more biti dosti drugače.

Če imaš od Dunaja do Pariza drugega prevoznika ali ločeno karto, je pa to preveč na tesno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close