GRČIJA ali sever AFRIKE (TUNIZIJA ali EGIPT)
Joj tega je bilo napisanega ze cel kup. Samo malo si poglej po forumu pa bos dobil vse potrebne informacije. Drugace pa jaz sem bil na vseh treh destinacijah, ki jih omenjas in meni je bil najbolj vsec Egipt, ceprav ce greste kaksno krizarjenje po Nilu je Avgusta peklensko vroce ( Maja je bilo 42 stopinj ).
Mislim da je dobro tudi vedeti zakaj bi ljudje sli v grcijo ? Ker ce te vlece grcija potem gres lahko
tudi v dalmacijo saj so plaze iste ( kamen ) ! Ce pa si zelis pescenih plaz potem o grciji nimas kaj razmisljati vprasanje je samo kaj si kdo zeli ?
Poleg tega bi rad tudi omenil da je vprasanje verjetno namenjeno ljudem ki so bili ze na teh destinacijah tako kot recimo pravilno ugotavlja Timber ( ceprav je pomanjkljivo razlozeno zakaj grcija, ampak pac vsak ima svoj okus ) in ne pa tako kot pravi nine -> grcija ko po sporocilu sklepam da ni bila niti v Tuniziji niti v Egiptu. Ne mislim bit polemicen samo pravim da nasveti ljudi ki niso bili na vseh destinacijah ne morejo biti verodostojni saj ce obisces samo eden od teh krajev je jasno da te fascinira in da bi se potem tam tudi vracal … 😉
ne, napačno sklepaš, bila sem v Tuniziji en teden v Hammametu in en teden po Tunisu z najetimi avti.
Bila sem tudi v Grčiji v lastni režiji, res samo na otokih… na celini še nisem bila, to mi manjka.
In pa pred leti sem bila z eno agencijo za en teden po Nilu.
Moji vtisi s teh dežel so še izpred 10ih let, torej v tem času se je lahko marsikaj spremenilo. Sem pa predvidevala, da je Payton spraševal čisto splošno, za kaj se bi kdo na njegovem mestu odločil in jaz sem odgovorila po svojem okusu.
Meni osebno so bili grški otoki najbolj všeč, tam sem se imela super in jaz bi tja še šla. Lahko pa o tem napišem roman, ampak mislim da je bilo vprašanje kratko in jasno zastavljeno, zato sem tako tudi odgovorila 🙂
LP
Saj jaz nisem hotel biti polemicen in sem tudi napisal da je stvar okusa, pac odvisno kaj si kdo zeli. Ampak bolje da nehamo s tem in cloveku tukaj pomagamo za kar nas je spraseval. Jaz pravim da mi je bilo bolj vsec v Egiptu ( Hurghada ) za kopanje zato ker je tam morje bolj cisto in polno koral torej raj za snorkljanje. Plaze so pescene ( pesek in ne kamencki ) in sicer koralni otoki imajo pesek iz koral … morje je svetlo modre barve , sicer je tudi nekaj slik o tem na tem portalu, ki sem jih prispeval. Mislim da slika pove vec kot 100 besed. Vsekakor pa ne pravim da Grcija ni lepa, pravim samo da je podobna hrvaskim otokom in obalam saj je vse ista skala, ce vam je to najljubse potem je definitivno grcija.
Odvnisno kaj iscete spet … ali samo pocivanje na plazi ali tudi kaj videti ( potovanje , vsaj krizarjenje po nilu ) … cene se pa gibajo od 70-150 kSIT seveda odvisno od paketa.
Drugace pa temperatura je spet odvisna od lokacije ob rdecem morju ne bo preko 40 sigurno.
Drugje pa zna biti res nemogoca tudi do 45.
Forum je zaprt za komentiranje.