Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turkish airlines

Turkish airlines

Čez 14 dni bom s Turkish Airlines natančneje z Airbusom A340 poletela na medcelinski let pa me zanima če je kdo med vami že potoval z njimi, kakšna je scena na krovu in ali strežejo specifično turško hrano? Ima morda to letalo v svoji notranjosti TV? Upam samo, da za soseda ne bom imela kakšnega zakajenega obilnega turka z brki 🙂

Tnx & LP
Glorija

Jst sem letel z njimi 2 leti nazaj iz Londona do Istanbula in naprej do Singapurja. Njih sem izbral, ker so mel dober deal + bogato ti delijo milje. Kar se tiče hrane – ekonomski razred nima nič posebno turškega, zahodni katering pač, tako kot pri vseh ostalih evropskih družbah. Prijaznost osebja kr na nivoju, TV na A340 seveda je, skupna, nimajo IFEja, torej diskretnega audio/video sistema za vsakega posebej. Vsaj takrat niso imeli, mislim, da Turki tudi sedaj še nimajo. ZA razliko od večine ostalih si tudi sedeža ne moreš vnaprej izbirat kar je jeba,sploh če si večji od povprečja in si v ekonomskem razredu.
Kar se tiče pa zraven sedečega, če letiš iz Istanbula in s turško družbo najbrž ne pričakuješ, da bi zraven tebe sedel 2 metra velik blond skandinavski atlet? Ali pač, mogoče boš mela pa srečo…

LP

Aja, drugač sem pa čist navdušen, da celo veš, da boš letela z Airbusom 340. Večina potnic namreč niti ne ve s kero družbo je letela, kaj šele kater avijon je bil v igri.

LP

ne kompliciraj letalo je letalo kot vsako, vec placas bolje je ali pa manj placas slabse je
preprosta ekonomija. mislim da ne bos imela kadilca zraven sebe to naj te ne skrbi. A-340 je pac notri tesen v ekonomic classu, boljsi so boeingi

lep in varen polet

john

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close