Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Španija-vlak/bus???

Španija-vlak/bus???

Pozdrav vsem!

Prosila bi vas, če mi kdo napise, kako je najbolj ugodno potovati od Barcelone do Andaluzije in slednjo tudi podrobneje prepotovati. Se splača EURO DOMINO, INTER RAIL ali so cenejši avtobusi. Zanima me tudi, če je treba hostle v naprej rezervirati ali bodo septembra bolj prosti. S kolegico greva namreč septembra in za vse info se vama ful zahavaljujeva.

Uzivajte, Anja

Podobno ti bom odgovorila kot potujoci za vprasanje o vlaku do Pariza.

lej poklici ali se bolje stopi na zeleznisko v Lj, na prvem peronu bos nasla Wasteels in tam ti bodo povedli najboljso varianto. mislim da ne vedo cene o busih ampak men se zdi,da so vlaki cenejsi in mnogo bolj udobni.

Razdaljo od Barcelone do Seville je najbolje premagati z dvema nočnima vožnjama. Glede hostlov septembra ni problem, intercity vlaki pa so v Španiji zelo zasedeni, zato spanje ni ravno udobno. Nujno je, da plačaš rezervacijo, saj sicer utegneš ostati brez sedeža in celo noč stojiš.

Pepe hvala za odgovor (tudi tebi Blanka)!!!

Me pa zanima, ce bi bilo uredu, ce grem eno pocen letalsko karto do Barcelne nabavt, potem pa na z vlakom oz. busom do Valencie in naprej do Seville. Se splaca karte za vlak nabavit v Sloveniji ali naj to naredim kar tam?

Res hvala za pomoč, lp, Anja

Poglej še na stran španskih železnic, kjer so vsi urniki in ceniki. Za direktno linijo Barcelona – Sevilla sem naletel na ponudbo za 50 Eur, mogoče pa najdeš še kaj bolj ugodnega.

http://www.renfe.es

lp

Hvala za to stran, bo prišla zelo prav!!!

Uživaj, lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close