Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Camp – Hrvaška

Camp – Hrvaška

Pozdravljeni!

Počasi se odločamo kam bi šli letos na dopust. Odločili smo se, da bi šli letos prvič v camp. Tu pa nam zmanjka idej kam! Vesela bom vsakega vašega predloga. V mislih imam Hrvaško, bolj južni del in da je primeren za otroke.

Lep sončen dan še naprej vsem forumcem!

Zdravo,

Lep urejen kamp in primeren za majhne otroke je na Pagu in to Šimuni. Je pa res, da je malo sence v kampu. Jaz sem se posluževal rezervacije parcel. Kar se zabave tiče pa se vse konča ob 11:00. Morje je pa čudovito, prodnata plaža in …

Aleš

Ali je kamp Šimuni boljši od kampa Straško? Meni je ena kolegica rekla da je v kampu Šimuni slaba plaža za otroke – skale. Ker se letos odpravljam na pag z 19 mesečnico, sem se odločila za Straško, si pa še vedno lahko premislim.

Rada bi senco in plažo ki ni skalnata, ter normalne wc-je.

Se zahvaljujem za odgovor.

V Šimunih ni skalnate plaže v kampu, so kamenčki…in če maš srečo lahko šotor postaviš direkt na rob plaže v senco in potem ti sploh ni treba “na” plažo tovorit vseh stvari in iskat senco itd, samo skočiš v vodo iz šotora in nazaj. wc-ji so bili pa pred 4 leti še slabi, lahko pa da so kaj prenovili.lp

Imamo enkratne izkušnje z 2 kampoma, in sicer :
Mali Lošinj – Čikat : zelo lep kamp, visoki borovci, urejen, čiste sanitarije, sadje in zelenjava v campu, trgovina manjša cv campu. Plaža v kampu kamnita, tako, da se bolj splača z majhnimi otroci iti ob obali cca 5 min peš ali pa po gozdičku mimo hotela Helios do zaliva, kjer je mivka, sonce in senca. Sprehodi ob obali mimo hotelov – čez glavo.
Do samega mesta Lošinja po borovem gozdičku čez hrib ( ni hudo – po cesti ), krasen večerni sprehod cca 15 min do marine in centra mesta.

Zaton pri Zadru : čiste sanitarije, lep, urejen kamp, plaža betonirana ali trava – voda cca 50 m do kolen.Ogormno igeral, sprehodi omogočeni po mili volji .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close