LONDON – last minute?
vsak dan spremljaj cene kart + večkrat na dan, ker se res full spreminjajo. pa probaj koliko bi te prišlo, če ne vzameš povratne karte ampak za vsak let posebaj – so na forumu razlagal, da pride ceneje. jst sm namreč lani mislila iti last minute s kakšno agencijo v kakšne bolj tople kraje, ker pa cene niso nič padle, sem se zadnji trenutek odločila za london, spremljala malo cene-dobila res ugodno varianto in sem šla in mi ni žal, ker je blo full fajn (sem šla 27.6.). poglej če je takrat še wimbledon, ker tudi to poviša cene…sm namreč tut jst že malo gledala, ko je mel ryanair iz celovca ene akcije po 1 euro, pol so pa v drobnem tisku napisali, da cene ne veljajo ob večjih športnih dogodkih.
Če ti je vseeno kam greš, greš lahko tudi v barcelono, ker je full lepa, pa še kopaš se lahko, lahko te pa tudi moti vročina – čisto odvisno od posameznika. v londonu ti namreč zagotovo ne bo vroče – angleži so sicer full slečeni, mene je pa kar zeblo lani, ko sem prišla iz 30 stopinj pri nas na hladnih 20 v london.
Forum je zaprt za komentiranje.