Santorin
Živjo,
v začetku septembra bi odšla na tedenske počitnice na otok Santorin, pa me zanima, kateri kraj je najlepši za najem hotela; Perisa, Oia, Kamari… Kompas nudi samo klasične pakete, le par hotelov, ki niso ne vem kaj.
Ali se izplača iti z Avstrijsko agencijo, ali naj zaradi morebitnih nevšečnosti raje vztrajam preko domače ?
Hvala,
N.
A ti bi kar cel hotel najela? A sem lahko tvoj prjatu?
Pa brez zamere…
Jaz sem bil v Kamariju. Perisa je zelo podobna. Manjše mestece z dolgo peščeno (črno!) obalo in promenado ob njej, ob promenadi pa polno majhnih gostilnic in restavracij.
Ceno so primerno zasoljene. Santorini je, po mojem skromnen mnenju, bolj primeren za romantične počitnice v dvoje!
Uživaj!
Če ti je bolj pomembna zabava, potem Kamari, če ti je pa pomembna plaža potem Perisa. Res je, da si lahko ogledaš vska kotiček na otoku, če rentaš skuterja. Ne priporočam ti hotela v glavnem mestu Thira, ker nimajo pravih plaž, si je pa treba mesto v vsakem primeru ogledati !, pa tud do Oie se zapelji, zanimivo je pa iti tudi na en rt, nekje med Perišo in Thiro(je tabla za lighting house),Ker je en lušten rt, višina okoli 100 m od morja skala, spodaj prepat, zgoraj pa je nameščen svetilk, še ena romantična točka, kar je po svoje celotni santorini.
Moj predlog za izbrani kraj pa je še enkrat Periša. Lepo se mej.
Pozdrav obema, hvala za odgovor in nasvet. Vesno bova z možem sigurno obiskala. Sem pa sedaj dobila nasvet, naj z rezervacijo počakam do zadnjega in vzamem last minute varianto, ker se najbolj izplača. Agencija TANGO zastopa potovanja TUI, kjer je super ponudba – tudi tiste belo-modre hiške, ki jih lahko najameš.
No, upam, da se le slabe vremenske napovedi ne bodo uresničile in septembra ne bo mraz kot leta nazaj….
Lp vsem skupaj,N.
Pozdravljena N!
Ker se tudi sama zanimam za Santorini, mesece septembra, bi ti bila zelo hvaležna za informacijo glede Agencije Tango.Kje jih lahko “najdem”? Zelo si želim dopustovat v tistih sanjsko lepih modro belih hiškah, pa mi vse do zdaj še ni uspelo ugotoviti kje bi jih lahko najela.Vsi ponujajo le bivanje v hotelih…
Najlepša hvala!
evo link:
če ni prave ponudbe, boš morda kje drugje našla telefon, pa se dogovori, da ti katalog GRČIJE od TUI – a, pošljejo kar po pošti…..
Naslov je pa TANGO CORPORATION D.O.O., nisem pa prepričana, če je pravi naslov ulice Vošnjakova…poizkusi na telefonske informacije.
LP, Nataša
Forum je zaprt za komentiranje.