Pariz
Strinjam se s Katjino ugotovitvijo. Osebno sem porabil priblizno 3 dni za ogled vsaj vecjih znamenitosti z muzeji vred, ceprav sem bil v muzejih samo po 2-3 ure v vecjih ( vojaski muzej z Napoleonovo grobnico, Louvre ) in 1 uro v manjsih. Sem se pa kar utrudil saj tudi 3 dni ni veliko, ceprav sva se vozila z metrojem okoli imas veliko za pesaciti.
Ne, definitivno se ti ne splača v Pariz za toliko cajta… Verjemi, sem bila, pa rabiš 1dan da se akumuliraš, ostaneta ti 2dni za oglede in v tem cajtu si ogledaš te največje znamenitosti, pa še te samo polovičko… V Pariz je treba za najmanj 1teden, pa še to je premalo. Veliko je za videt in če želiš res uživat, potem manj kot teden dni ne pride v poštev… Sicer je pa tvoja odločitev… Sama ne grem več za tako malo dni tja, ker ti je potem tko težko nazaj domov it…
ja, po mojem je Pariz takšno mesto, kamor se splača it tudi za en dan 🙂
če greš s svojim avtom med prazniki pomeni, da se lahko pelješ ponoči in tam te tri dni res izkoristiš. Če pogledaš malo ponudbe raznih agencij-pa saj imajo 5 dnevne izlete, pa tam nisi več kot 3 dni, ostalo porabiš na vožnji. Tako da bi jaz na tvojem mestu šla.
Se mi je že 3x zgodilo, da sem šla na kakšno potovanje in sem na letališču v Parizu čakala na povezavo kake 4, 5 ur. Pa sem obvezno šla na podzemno in v mesto, malo okoli Eiffla, pa Notre Damme…, pa kavica na cesti v kakšnem kafiču. Je pa res, tam si lahko tedne in tedne, pa boš vedno kaj novega videl. Jaz sem bila žal le enkrat za en teden in mi še kakšen teden ne bi škodil 🙂
Pariz je supeeeer!!!
Ti pa priporočam, da si dobro splaniraš oglede za te 3 dni.
Forum je zaprt za komentiranje.