Najdi forum

Prosila bi za vaše nasvete kam naj se z fantom avgusta odpravima na morje.Lani sva bila na Malti.Letos pa se odločama med Grčijo,Turčijo in Tunizijo ter Egiptom.Kot vidim imate ogromno nasvetov tako da upam da boste tudi nama vedeli svetovati.

Že vnaprej hvala!
vilma&vilko

Svetujem vama, da malo obrazložita način na kateri mislita potovati(avto, z ladjo, avionom, z agencijo, v lastni režiji) in sem siguren , da se bo kdo , ki vama bo znal svetovati.
lp
dani

Hoj!
Najin namen je potovati z letalom, preko agencije (mogoče last minute), sva bolj športno – lenarniška tipa (ljubiva peščene plaže:)).
Kaj menite, kje bi bilo za naju najbolje??

Lep pozdrav!

Nisem bil v Grciji. Bil sem pa v Turciji, Tuniziji in Egiptu. Najlepse plaze ima vsekakor egipt.
Tako da mislim da je najbolje da se odpravite v Egipt. Meni osebno je bil tudi kot dezela najbolj vsec saj imate poleg polezavanja na plazi tudi marsikaj za videti. Tudi Tunizija ni napacna toda Egipt je bil meni osebno se bolj vsec.

A res nimate predlogo in svojih mnenj na to temo?

Lep pozdrav

Balaton.

oj!

jaz pa ti pravgotovo svetujem Grčijo.Bila sm že na vseh destinacijah ki jih omenjaš a se mi zdi, da bo za poleti najbolj dobrodošel kak lep Grški otok. Sama bi ti težko priporočala kateri, ker na vseh ki sm jaz bla so mi bili zelo zelo všeč. Ti pa priporočam, da izbereš Kefalonijo ali pa Lefkas ker imata res lepe bele peščene plaže.
Če pa te še kaj zanima pa vprašaj

lp
lunaa

mislim, da bi bila kakšna djerba za vaju (če sta kot praviš lenarniška tipa), vsekakor pa toplo priporočam kakšen otok v grčiji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close