Najdi forum

Bol-kampiranje

ker sem istro dal že skor celo skoz, bi rad šel to leto nekam v dalmacijo na kšn otok!predvsem mi je važno da je v bližini velik mladih da je dost klubov,diskotek…..v bistvu da se zvečer velik dogaja 😀

V mislih mam predvsem Bol na Braču in to kampirat ker sem preračunal da pride cenejš k apartma pa že kr neki izkušenj imam z kampiranjem.Sm najdu kr neki kampov na spletu pa ne vem ker je dober pa da ni tok v hribu?
tko da če ma kdo kej izkušenj z bolom naj pove!
če pa kej druzga predlagate bo tud dober!
Lp

Ciao

Lahko ti priporočam kamp Kanun, ki pa je precej v hrib, je pa možakar prijazen (razen če mu po 10h zvečer razgrajaš pred bajtico), ima kuhinjco, sanitarije so dokaj v redu, edini disko (Faces) je dokaj blizu, ne pa preveč, da se ponoči ne bi dalo spat.
Drugi kamp je Tenis, ki je malo nižje od tega, recimo da na pol poti do morja, ampak ni tako v redi, ker postaviš šotor na betonski plato, sence ni, če piha adijo šotor (klinov ne moreš zabit v beton :-)).
Oba ta kampa sta od prvega križišča takoj pred mestom desno.
Še en kamp je Ranč (od križišča levo), tu je tudi nekaj senčke, imajo restavracijo v kampu z občasno muziko, tako da je lahko zvečer malo glasno, če hočeš spat, imajo pa dva platoja, spodnji ob cesti (celo noč ti hodijo mimo šotorja z avti in mopedi) in zgornji, ki je nad bajto in je bolj tiho ponoči. Sej če žuraš itak ni panike, samo meni se je zamerlo zadnjo noč, ker sem naslednje jutro moral štartat zgodaj, ker me je čakala pot Bol – Koper in takoj zatem Koper – Avignon (F).
Malo pred tem kampom bližje križišču je še en kamp, ki imajo cel plac pokrit z uno slamnato zadevo, tako da senca ni problem, samo je ponavadi poln.
Točno pod Facesom je še en kamp, malo bolj v hrib torej, ponoči spanje ne obstaja zaradi Facesa, drugače pa ne vem kako je ostalo, ker sem bil samo mimogrede tam.

lp

Jurij

Jaz sem bil v avtokampu Tenis malo nad zlatnim ratom … sicer so tam vsi kampi majhni. Problem je predvsem postaviti sotor ker je teren taksen da se ne da zabijati klinov. Ta avtokamp pa je bil celo na betonu. Sicer je precej dober saj ima skupno kuhinjo, hladilnik vse vseto v ceno ni bil drag.
Tukaj imas vec informacij o tem kampu :

http://www.bolnabracu.com/hrv/kamptenis.htm

Drugace pa je malo nad avtokampom najvecji disko ( in edini ) v bol-u kjer hodijo vsi iz bliznje okolice tako da se kar precej dogaja. Kar se tice same plaze ( zlatni rat ) pa je tako da ce ne prides
zgodaj zjutraj lahko pozabis da bos v najvecji sezoni sploh lahko kje postavil brisaco. Tukaj tudi kar precej piha zato je najvec surferjev ( raj za srfanje ). Sence je tudi dovolj v senci je na plazi sami lociran tudi manjsi lokal.

Kot človek vajen istrskih kampov boš na Bolu po vsej verjetnosti razočaran. Vsi kampi so zelo majhni. Dvorišča hiš ipd in zelo naguzvani. Mi se nismo imeli ničkaj prijetno, bili smo dobesedno eden po drugem, tako, da smo jo po dveh dneh popihali. Poskusi na Colegiumu in ZMTju dobiti samo apartma.

lp

oz

Se strinjam z Ozbej-em … tudi ce prides dol lahko kaj hitro dobis apartma saj jih ponujajo tudi
lokalne agencije na samem bolu kar veliko. Pa se non-stop se neki gradijo tako da ne bo tezko
kaj poiskati.Res pa je da bo cena malo visja …

Sej zadnje dneve se vse bolj nagibam da bi šel kam bližje, kaj pa pravite na camp straško na Pagu, baje je kr vredu pa baje je blizu ena plaža k je ful maldih gor pa velik se žura?
Res sem bl navajen na dobre kampe, k nekje v hribu res ne bi bil rad!
tko da če mate kej povedati o kampu Straško kr pogumno prosim!!!
lp

Kamp Strasko je eden najlepših kampov na jadranu, zelo priporocam, ceravno spada med srazje kampe.

lp

oz

Jaz sem bil na Pag-u v avtokampu Simuni. Res enkraten avtokamp ga ima v opravilu en nemec in se vidi. Nove sanitarije, super lokal in bar res fantasticen kamp je pa malce drazji. Kar se pa samega Pag-a tice je bil meni bolj vsec kot Bol. Tukaj imas Simuni : http://www.hupi.hr/camp_pag/
Najbolj znana plaza je Zrce tam je tudi najvec mladih … drugace imas tudi mesto novalja kjer se kar precej dogaja veliko barov. Mesto Pag je bolj tako tako za nocno zabavo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close