Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kampiranje ob Gardskem jezeru

Kampiranje ob Gardskem jezeru

Pozdravljeni!

Zanima me, če je kdo že kampiral ob Gardskem jezeru. Ali se bolj splača iti v kamp ali v kakšen hotel? Kakšne so cene? Šli bi čez vikend z 2 letnim smrkolinom.

Že v naprej hvala za odgovore,
A.

Živjo Analina …mi smo 2x že kampirali v Lazise ob Gardskem jezeru … ne išči hotelov (jih niti ni tam) ker so kampi super urejeni … vsi povrsti .. jih je pa ogromno … imajo tudi dostop do plaže ob jezeru in otroška igrala na plaži .. nazadnje smo mi kampirali v kampu mislim da ene 500m pred mestom Lazise .. ne spomnim se imena.

kampi imajo parcele … na parceli se utaboriš .. če si že kdaj kampirala v Italiji veš da so wc-ji in vse ostalo super zrihtani…. ni pa ravno poceni … pa tudi zelo drago ni 🙂

B.

Gre namreč zato, da sta se moje dva zmislila, da gremo v Gardaland. Za en dan in bi potem malo podaljšali vso stvar z enim super vikendom v kakšnem kampu. Hvala za info Barbara.

Kako je pa z FKK kampi ob gardskem jezeru? Obstajajo?

LP Anja

Zivijo!

Mi smo kampirali 2 leti nazaj. Višje kot greš ob jezeru, ugodnejši so kampi. Mi smo za vse (2 odrasla + 2 večja otroka) za šotor plačali okrog 30 EUR na dan. Mogoče je malo nerodno le to, da je ob jezeru cesta, kamp pa čez cesto. Nižje ob Gardalandu so kampi ob jezeru (so dražji), veliko jih ima bazene. Ker smo kampirali cel teden, smo se odločili za cenejši kamp.
Lep dan…

tvojadva vesta kaj se splača :))) namreč v Gardaland za 1 dan je za moje pojme škoda časa … mi smo šli 2x za 4 dni … okolica Gardskega jezera je čudovita … splača se ti zapeljat do vrha jezera … kjer je čisti alpski svet … na jezeru pa sami srfarji :)) .. na jugu je Rt Sirmione .. ki je čudovito srednjeveško mestece za popoldansko večerni sprehod … če bo dovolj toplo si privoščite dan kopanja v Canevi … za mulčke je tam super gusarska ladja pa nori tobogani za očija :)) zate pa ne vem če je pametno se namakati tam 🙂

in za konec .. smetana .. Verona 🙂 zame še vedno najlepše .. najbol romantičo mesto na svetu 🙂

B.

Mi smo kampirali pred tremi leti tik pred mestom Malcesine. Bili smo zelo zadovoljni, cene pa so bile primerljive s hrvaškimi.

Hehehehe barbara na Verono pa imava midva en spomin. Sva se slikala ob Juliji, se ve kje so bile roke. Po izročilu naj bi tako v kratkem zanosila. In sva se smejala, da bom sama živi dokaz, da izročilo ne drži. No ja, mesec kasneje sva se še bolj smejala, ker sem bila živi dokaz, da izročilo drži. In danes veselo brca tja pod rebra….hehe

Ja moje plavanje bo pa res malo vprašljivo…raje ne reskiram drugje kot v morju….
A.

:)) to o izročilu pa nisem vedla … če bi … bi šla kar tja .. namesto da smo se matrali pol leta za to brcanje :)))

uživajte kjerkoli boste !!!

B.

Če greš avgusta je praktično nemogoče dobit prosto parcelo za šotor, pa še cene poskočijo v nerazumne višave. Še največ možnosti za prosto mesto je v kamou Zoo v Arcu, ki se nahaja 5 km od jezera. Ima pa bazen in zraven kampa teče reka, v kateri se lahko kopaš. Cena pa pride okrog 20 Eur/osebo.

Hvala vsem za info. Gremo namreč junija in smo se definitivno odločili za kampiranje…..tale reka bi pa meni prav prišla glede na to, da se naj ne bi nosečke kopale v stoječi vodi.

Vsem hvala.
A.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close