Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice HAMMAMET-GULET AGENCIJA

HAMMAMET-GULET AGENCIJA

lepo prosim,če mi kdo kaj pove o agenciji Gulet!
Danes sem bila v Iliriki in ker ni bilo več prostih mest na letalu za Djerbo sem na vrat na nos rezervirala nek hotel, ki bi bil naj edini še prazen za termin v juniju.A glej ga sra…!Pridem domov odtipkam na netu ime hotela in prvo kar dobim so full kritike nemških gostov!Ime hotela je YADIS DAR KHAYAM.Tržla naj bi ga agencija Atlas, a o tem hotelu v katalogu ni ne duha ne sluha!
KAJ NAREDIT!!!!!

Agencije ne poznam. Bila sem v Hammametu, hotel Sheraton (agencija Kompas). Zelo sem bila zadovoljna z ponudbo hotela, predvsem z hrano. Izbira hotela je zelo pomembna. Veliko turistov, ki so šli v druge hotele je namreč tožilo o raznih prebavnih motnjah, predvidevam, da zaradi hrane in pijače. Priporočam, da se dobro pozanimaš o ponudbi pred potovanjem in po potrebi zamenjaš hotel ali agencijo.

Kolikor jaz vem, je Dar Khayam en poden hotel. Pa še na severnem delu Hammameta je, kjer se ne dogaja nič in je treba hodit drugam… Na južnem delu je največ zabave, dobro je pa tudi v starem delu ali centru, pa tudi v Nabeulu. Jaz poznam kar nekaj hotelov, kjer mi je bilo všeč: Paradis, Hammamet Garden na južnem delu, pa zraven Dar Khayama hotel Nahrawess, pa v centru so trije hoteli (ena veriga, pa se zdej sploh ne morem spomnit imen)… Če pa boš tam, pa pejt še pogledat v Nabeul v hotel Yasmin in restavracijo Slovenia. Tam boš našla gospo Fani, ki je vesela vsakega Slovenca, pa če ima čas, gre zraven tudi žurat. Lepo se imej, jaz sem v Tuniziji vedno uživala.
Irena

Irena, a morda ves kako je v hotelu RIU PARK EL KEBIR v Hammametu ?

Meni so rekli da je zelo ok, vsaj na slikah tudi izgleda tako, ima pa stiri zvezdice….tja se odpravljam julija…….kaj mislis, a naj vzamem s samo evre ali dolarje ?

Vnaprej hvala za odgovor in lep pozdrav vsem na forumu !

Draga Nesa

Najprej preveri hotel npr hotelkritiken. com. Preverjeno ze nekajkrat in kar drzijo ocene, ceprav vcasih odvisno od profila gostov. Ko ga preveris in dobis tam povprecno oceno, ki je vsaj blizu 4 in ga preveris se na domaci strani hotela, potem vplacaj. Tako delam jaz in vedno smo zadovoljni, ker izberemo pravi hotel, ki ga zelo dobro preverimo. Ce pa ga ni mogoce preveriti z vsaj dveh razlicnih virov, ne samo agencijskih nas ne zanima vec.

Pe lepe pocitnice

Eagle

Žal tega hotela ne poznam, če je novejši ali pa v novem delu pa sploh ne. Zato ti ne morem povedati. Kar se pa tiče valut, verjamem da dobro menjajo vse.
Irena

Očitno sem se po nasvet obrnila prepozno!Mislite da je možno naknadno zamenjat hotel, potem ko imaš že plačano?Meni se je šlo da imamo all inclusiv, saj greva z otrokom, pa še noseči smo in zato tolk bolj lačni.Lokalne hrane pa bolje da ne ješ, izkušnje izpret štirih let, ko sva oba imela dva dni ogled školjke na pol ure.

Ne vem ali da zamenjati ali ne. Ce placala pri guletu se zavarovanje 39 EURO potem lahko do zadnjega dneva odpoves in dobis povrnjeno, seveda moras imeti razloge. Vprasaj na agenciji ce se da spremeniti destinacijo: Kar se tice all inclusive ne glej le to, so kvalitetni in slabi all incusivi: jaz grem letos sicer prvic v Tunizijo v hotel RIU Mehari ki ima 5 zvezdic tako pri TUI kot pri GULET in je all inclusive in sem ga temeljito preveril preden izbral. Vse je tako kot mora biti. Luksuzen, dobra hrana, lastna velika plaža, a-la kart restavracije, vsak dan tematski večer.

Pri izbiri moras biti natančna, jaz izbiral skoraj 2 meseca. Kar se tiče all inclusiva ti priporočam Turčijo je zelo dobra morda malo dražja a dobra izbira.

Samo pri izbiri drugič raje preveri natančno če nočeš razočaranja, ki pokvari dopust.

lep dan in upam da se bo uredilo

Eagle

Oprosti sedaj videl ATLAS, enkrat sem sel mislim da 10 let nazaj z njimi razocarnje, sli prijatlji lansko leto katerim rekel ne hodite a šli z Atlasom in razočaranje. Upam da se motim da so se izboljsali

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close