jadranje v Grčiji
Ja najbol zate in za posadko bi blo ce bi jih bilo 8,
Ampak mene zanima varijanta B.
Namrec ce se lahko prijavis kot posameznik, ampak da bi bila stvar oprijemljiva bo potrebno predvsem s tvojo pomocjo dolocene stvari fokusirat in dolocene fiksirat.
Namrec jaz bi bil pripravljen placati 375 EUR, vendar nikakor 600EUR ce bi nas bilo 6, ali ce malo karikiram 3000 EUR ce bi bil sam. Zato jaz predlagam da ce nas ni osem da je 400 EUR na posameznika ce jih je manj kot osem lahko pa ti seveda nekaj prej odpoves igro. Pa se to da ce si sam najdes zamenjavo je 200 EUR in kolega pocakamo v Patrasu ali Krfu(jaz bi bil itak 14 dni), ce pa nimas zamenjave si pac na cakanju ce jih pac ne bo dovolj.
Ker sem bil kar nekajkrat na jadranju iz vseh vetrov, vem da ce ni enotna ekipa ki naroci skiperja in potem sama doloci smer plovbe in postanke se je najbolj obneslo da si je delilo bencin marine in hrano ter vodo skupaj s skiperjem-ker sicer ne bi bil zainteresiran za najbolj ugodno variaaanto(ti pac v naprej dolocis ceno ki mislis da bo najboljsa zate in se sprejemljiva za potnike) sicer pa ne vem ce si v posadko stel tudi sebe. Pri pijaci si je potrebno posebej dogovoriti ce je pol ekipe bistveno drugacnih od ostalih. Sicer vem da je vecina ponudb da se priskrbi hrana za skiperja vendar so razne fore kaj je kdo kaj mislil in je brez veze in manjkrat izvedljivo.(raje povej da bo plovba 500 EUR pa se naj prijavijo ce hocejo).
No ko bos o povedanem podal dokoncno mnenje me vsekakor zanima nacrt plovbe in predvideni postanki, ce bo obdelana ruta od Krfa do konca Poloponeza in moja zelja je pac da bi vsako tretjo noc pluli (dvakrat na teden)da cimvec obdelamo in izkoristimo dan.Ja in na koncu kaksno barko imasda si predstavljam kako bomo spali.
Na koncu pa je pametno da si to ponudil kajti ladja iz Trsta ni ekstremno draga Hrvaska pa ni vec tako grozno zanimiva. Zanimivo bi bilo za drugo leto da organiziras plovbo v Tirenskem morju ker Genova ali Livorno ni bistveno razlicno dalec kot Split.
cao
Forum je zaprt za komentiranje.