Rab: Suha punta
Smo bili za 1. maja letos na Rabu. Samo mesto Rab je super, imajo en park, ki je prepreden s potkami in je fino za setkat, ceprav v klanec. Mi smo ga z naso 2,5 letnico celega prehodili. Najbolj vsec nam je pa bilo v Suhi Punti. Tisti bungalovi so res super, vendar samo tisti prenovljeni. Ta stari izgledajo pa orng bogi. Hotel Carolina tudi izgleda v redu in plaza okoli tudi kar spodobna, ceprav niti ni tako zelo primerna za majhne otroke. Pa tudi bolj malo je je tam okoli. Je pa res, da je bilo maja tam se vse razrito, ker so se ful rihtali vse poti okoli plaz in je bilo bolj tezko dostopno. Kar smo pa videli nam je bilo pa najbolj vsec od celega Raba.
mateja
Mi smo bli 2 leti nazaj, jaz osebno ti odsvetujem, pa naj bo cena še tako nizka, obala je obupna, bungalovi vsaj tastari razpadajo, voda teče izmenično, če odpreš hladno, vroča ne priteče, če toplo pa hladna ne, kopalnica je porazna…………..nočna mora, jedilnica za bungalove je pribljižno tako kot kaka nemšak pivnica, nimajo otroškega stolčak……………………mi smo po komaj prespani noči odšli in si sami našli novo nastanitev, doma pa reklamirali in dobili povrnjeno celotno vplačano vsoto, nismo bili pa edini, že na recepciji je bilo noro veliko ljudi s problemi, celo kljuko so eni imeli v roko, pa tudi pri agenciji je reklamiralo še nakaj ljudi………
Takrat, ne vem ali so bili ali niso bili, ampak so nočna mora, drugače je otok Rab zelo lep, mesto Rab je zelo simpatičen za sprehajat, tudi kopaš se lahko, na hribčku v mestu imaš park- veliko sence, Rajska plaža- je lepa, vstop v vodo je tko, dolgo časa je tko do kolen voda, potem se poglobi, super za družine………..le Suha Punta je total zgrešena, še zdaj mi grejo mravljinci po koži, če pomislim na ta čas……….pa tudi večinoma so bili tisti čas sami Čehi, Slovaki, Madžari,…………..nobenih drugih Evropejcev……….
Forum je zaprt za komentiranje.