škotska
Prenočevat se splača po hostlih al pa bed in breakfast varianta. Sam če greš poleti je pametno rezervirat, kr lahko se zgodi, da ni placa (no, saj za Irsko vem za en primer). Obvezno: Edinburg-res zanimivo mesto z gradom in kronskimi dragulji, številni pubi, pa tudi kraljičina rezidenca… Gradov je na Škotskem ogromno. poglej v kake brošure, kateri bi ti bili najbolj všeč. Loch Ness-skoraj obvezno, pa še za otroke zanimivo, k sta dve Nessici na ogled… Če si bolj za naravo, pol se splača bolj proti severu oziroma zelo lepo je na otoku Skye- tam te peljejo lahko tud tjuljenčke pogledat. Zanimiv je Hadrianov zid- tam nekje so snemali Bravehearth. Pa spomenik Flore Mcdonald, pa ljubke stare vasice, k ko vstopiš vanje se premakneš par stoletij nazaj…Na Škotskem maš res ogromno za videti. Priporočam ti izlet v kako turistično agencijo za kak katalog. Jst sem bla tam en teden in je blo res nepozabno. pa še moram iti, ker se mi zdi, da nisem skoraj nič videla (čeprav sem vila na vseh zgoraj opisanih krajih, pa še kje)…
Forum je zaprt za komentiranje.