Najdi forum

PRIMOŠTEN

A JE ŽE KDO BIL V PRIMOŠTENU- KONKRETNEJE HOTEL ZORA.VAŠA MNENJA PLAŽA, HRANA, IN NASPLOH? HVALA

Hotel Zora je edini hrvaški hotel,ki se uvršča v L+ kategorijo in slovi po najboljši hrani v dalmaciji,hotelska plaža pa je dosežek arhitekture, marmor zanjo je bil pripeljan s Sicilije.

Nasploh pa Primošten slovi po sproščenem utripu in je super mesto za zabavo in sprehode za staro in mlado. …in odličen sladoled imajo!.

RAJKO IN ANITA HVALA !

Lepo malo misto ,kjer se dogaja.Tako bi moralo biti tudi na naši obali.

Kar hitro se odpravi, da ne bo vse zasedeno. Hecam se. Zaljubljena sem v Primošten. Čudovito.

LP NIKA

🙂 lepo se sliši

Midva z dragim se tudi odpravljava letos tja. Slike so ble za videt superca (se vem, da jih je dobro jemat z rezervo). Stric je rekel, da je čudiovito….

Zanima me samo kako je s kuhanjem obrokov? Brskala sem po internetu, zasledila sem, da povsod ponujajo le polpenzjon zajtrk + večerja. A morda kdo ve če kuhajo tudi kosilo in če je mogoče pri polpenzionu menjati (namesto večerje, kosilo)

Najlepša hvala!

Živjo!
Tudi jaz se letos odpravljam v Primošten v hotel Zora. Sedaj pa sem v dilemi ali je samopostrežni samo zajtrk ali tudi večerja, ker v Relaxovem katalogo je oboje na Adriatica.net pa samo zajtrk. A mogoče kdo ve kako je s tem?

Tanaja

V hotelu Zora sicer nisem bila, sem bila pa na njegovi terasi. Pla
za je lepa, primerna za otroke, saj je pescena, obilo sence in tudi minigolf je v senci.
Vendar je precej natrpana v juliju in avgustu. Kraj je lep, cerkvica na hrib
cku cudovita in romanticna. Zvecer je v mestu guzva, kar pa je kar prav za pocitnisko vzdrusje. Priporocam izlete na slapove Krke, predvsem pa v Trogir, ki je zame se lepsi od Primostena.

Tanaja zivjo! Oboje je samopostrezno zajtrk in vecerja. Kdaj pa greste, mi 17 julija in imamo enga 6 letnika. Daj povej kdaj greste mogoce se srecamo! cau cau

Živjo Heidi!

Ne boš verjela, ampak tudi midva s fantom greva 17 julija. Ja lahko, da se srečamo, bi bilo dobro, da se še kaj pred odhodom slišiva!

Tanaja

🙂 tudi midva greva 17. julija 🙂

na ja, sicer me pa ne preseneča, ko sva šla rezervirat so nama rekli da je že vse zasedeno, potem so naju pa drug dan klicali, da če želiva lahko greva.

Tanaja od kje prihajas in kolk let vsaj priblizn, midva 28 in 29, mali pa 6 smo pa gorenci, pa vidva?
No blizu gorenjske, ne cist cau cau

Prihajam iz Krajnske. Jaz sem stara 25 fant pa 28!

Navdušili ste me glede primoštena – ali ga priporočate, če imaš malega otroka?

Ali je hotel Zora čist in z dobro hrano?

Ali se na plaži, ki je v senci, gneteš z drugimi?

Eden je omenil, da je še lepši Trogir, kateri hotel/penzion priporoča tam?

Ali prenočišče rezervirate preko agencije – katero priporočate?

Kako greste – z letalom do Splita ali z avtom (ob upoštevanju, da imamo malega otroka)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close