gajac
Super izbira, ce si mlada 😉 Plaza:zrce (blizu Gajca, vozi tut avtobus zelo pogosto!), v kampu Strasko je tut kr OK 🙂 -zvecer diskoteke na plazi zrce in v Novalji!Če iščeš peščene plaže, je dobro da imaš čoln, ali pa se pelješ proti Lunu in so na desno male vasice, ker se najdejo lepe plaže!
Ne priporočam ti napačnega parkiranja, ker kar iščejo kje ti bojo lahko zaračunali (npr. lisice stanejo 800 kun-za ta denar pa lahko že marsikaj dobiš) Je pa tam 90% slovencev od tega pa je 80% Mariborčanov 😉
Uzivaj, Lp Maša
men gajac sicer ni preveč všeč – mogoče so ga v tem času že kaj uredili?! drugač so pa v gajcu full hiške od raznih slovenskih podjetij, tko da je verjetno polno slovencev. štajerci res okupirajo cel otok, sam se mi zdi, da zadnja leta pride tut kdo drug sem na počitnice. mi gremo že ne vem katero leto zapored v novaljo, ker je vseeno malo bolj naselje kot gajac tko da se lahko tudi mlajši zabavajo po svoje brez strahu. če si navdušena nad totalno gužvo, lokalom pr lokalu,… potem je zrče zakon, sam se pa full pozna, da je vsako leto več folka, ker je morje že malo umazano, če mene vprašaš. če si z avtom, potem se zapelji še malo naprej od zrč proti šimunom in pagu, kjer so na levi strani cesti fajn plaže (čista, sveti duh) in malo manj industrializirane. če si zvečer za žur so pa zrče seveda zakon, ker so skoz eni koncerti in podobne stvari, kolkr jst vem je v sami novalji samo en lokal bolj za žurat (cocomo)
No v Zrčah so 3 diskoteke:Kalypso,Aquarius,Papaya, pa še 2 manjša lokala…ampak še te so preveč na tako malem prostoru!Dolgčas ti ziher ne bo!Npr. čez dan organizirajo razne igre in tekmovanja zvečer pa so včasih tut tematske čage..npr enkrat ko sem bla v Kalypsotu je bil cowboy party pa so vsem delili vodne pištole in smo se “streljali”…seveda je namesto vode bila v pištoli kakšna pijača..noro v glavnem 😉 Saj boš vidla 😉 Lp,maša
Forum je zaprt za komentiranje.