Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice na Bolu

počitnice na Bolu

Če bi radi počitnikovali na Bolu, vam lahko posredujem naslov in tudi manjši katalog. Mi smo pri njih letovali lansko poletje in bilo je super. Hiša je popolnoma nova z lepo opremo, 150 m od morja,do mesta je 10 minut, in na zelo mirnem koncu. Mi smo bili po dolgem času zelo zadovoljni in bomo odslej redni gostje. Imajo apartmaje za 2,3,4,5,6 oseb.

Lep pozdrav!

Mi lahko pišeš na mail cammy555@hotmail.com

Dej sporoči mi, bom za naslednja leta pršparal naslov…

Jaz se tudi priporočam za informacije ker mi je Bol zelo všeč krdoris@volja.net se ti že v naprej zahvaljujem. Lep dan še naprej.

A’ lahko se jaz prosim za naslov?!
Moj e-mail: lolipop364@yahoo.com!
Hvala!

NASLOV : Miranda Bilić,
Tina Ujevića bb
21420 Bol CRO

TELEFON: 091 769 02 69

041 980 62 67

E-Mail http://www.biliju.ch biliju@bluewin.ch

Lep pozdrav in prijetne počitnice!

Kakšne so pa cene apartmajev?

Jst sm pogledala na to stran pa mi kar neko češko stvar odpre-je to prav?! Apartmajev pa ne najdem nikjer…

Cene : 21.6-12.7 12.7-2.8 2.8-23.8
30.8-13.9 23.8-30.8

APP-2 35 Eur 43 Eur 48 Eur

APP-3 43 EUR 50 EUR 63 EUR

APP-4 55 EUR 60 EUR 73 EUR

APP-5 60 EUR 65 EUR 80 EUR

APP-6 65 EUR 75 EUR 93 EUR

Na samem mestu pa tudi vedno kaj spustijo, ker ni preko agencije. Lastnika živita v Švici, in sta na
Bolu naredila te apartmaje, ker pa nista domačina, jim njihove agencije malo nagajajo in prve oddajo domače APP, ti pa ostajajo prazni, čeprav so mnogo boljši. (lastne izkušnje). Mene sta prosila za pomoč, ker smo bili pri njih lansko leto in rezervirali tudi za letos, drugega pa v Sloveniji ne poznata.

Lep pozdrav !

Preverjam, kaj je z internetno stranjo!
Prospekte, ki sem jih dobila od njiju, pa lahko pošljem.

Tika,
Jaz sem jim ze napisala mail in dobila odgovor. Katalog pa se cakam po posti. Ali mi lahko se enkrat tocno napises kje so tocno ti apartmaji. A so to cist tiste hiske ob potki, ki vodi do plaze Zlatni rat?
Prosim za odgovor, ker se nam Bol ful dopade, vendar smo bili do zdaj vedno v apartmajih v hribu, zdaj z majhnim otrokom je pa to malo tezje.
Hvala za odgovor
mateja

Tudi jaz se priporočam za kakšne slikce:
natka.natka@email.si

Prosim, da tudi meni pošlješ kakšne slikice, ker nameravam jet na Bol letos poleti. cammy555@hotmail.com

Za Matejo !

Ne, to je čisto na drugi strani plaže Zlatni rat, kjer je samostan. Hiša je na hribu,vendar je v prvi vrsti. Do nje se da priti po položni poti, čez golf igrišče bivšega hotela, tako da ni treba riniti vozička v hrib. Plaža je takoj pod samostanom, ni mivke, kot na Zlatnem ratu, so pa drobni kamenčki, in tudi do sence se da priti pod drevesi. Tudi mi smo bili lani z dvema majhnima otrokoma ( 4leta in 1leto), in se izogibali večjim klancem. Do plaže se pride po stopnicah, pa ni hudo, je pa bistveno manj gneče. Trgovina je tudi blizu. Najlepši je APP v prvem nadstropju, kjer imaš direktni pogled na morje.

Pozdrav Tika!

…TUDI MI GREMO LETOS NA BOL, ZA APP 2+1 BOMO PLAČALI 45 eurov, KAKŠNA JE CENA PRI VAS ( NE PREKO AGENCIJE )…

LP

Tika…na Zlatnem ratu ni nobene mivke…tudi tam so drobni kamenčki…

LP
Tom

Pozna morda kdo kakšne apartmaje, ki so bližje Zlatnemu ratu kot te pri samostanu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close