Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice BRAČ Supetar-gloubtour

BRAČ Supetar-gloubtour

Avgusta nameravamo letovati na Braču v suite hotel Mediteran , imamo allinclusive. To naj bi bilo v bližini hotela Kaktus.Ali ima kdo kakšne iskušnje od tam (prijaznost, urejenost ,čistoča ,zabava, plaža). Hvala! lp

Lansko leto sva bila z možem v apartmajih Kaktus v Supetarju. Bila sem že kar konkretno noseča, pa sva rekla pa naj bo letos hrvaška :). Meni je bilo neskončno dolgčasss, morje je bilo algasto, na plaži izposojajo ležalnike in marele ter surfe ….. a le pod pogpjem, da imaš opravljeno surf tečaj … ki pa poteka po dalmatinsko … enkrat preveč vetra, drugič premalo, enkrat je prevroče .. ma za zjokat …. v glavnem midva sva se potem raje vozila na Bol, je bilo vsaj morje čisto. Pa na vrhu Brača je tudi luštno, lep razgled na Hvar …. samo kaj ko u konobi dobiš le pijačo …. hrana pa po dalmatinsko …. danes smo že pekli .. ne vem no ….. je blo kr hudo za zmeraj lačno nosečnico. Zabava – zvečer imajo na pomolu neko tombolo, samo se mi zdi da je le za domačine, pa fiper in fuzbal variante. Bili so pa kar prijazni.

Ja mi smo bli tudi lansko leto na Braču, in sicer v najcenejšem hotelskem naselju, vendar moram povedat, da smo se imel super. Hrana dobra, poceni pa še ljudje so ful prijazni. Tudi morje je bilo čisto, glede na to, da smo bili tam avgusta, kjer naj bi se gužvali, pa sploh ni blo veliko ljudi. Ampak zvečer so se pa kar od nekje vzeli, tako da se imaš tudi zvečer kam dat. Smo šli pogledat tudi na Bol, ampak me ni prepričal, tisti dan je tako pihalo, da so se mi oči kar solzile, pa gužve tolk, ježki v vodi, polno surferjev…

Ste bili mogoče v Velarisu? Tam smo namreč mi uživali lani avgusta. Osebje zelo prijazno, plaža super, prodnata, do nje dve minutki. Zvečer pa en sprehod do mesta in nazaj pa je hčerkica čisto omagala.
Letos gremo spet tja. Že komaj čakam. Ko bi bila le pot malo krajša.
z.

Ne, v hotelskem naselju Palma. Tudi mi smo razmišljali, da bi šli še enkrat, ampak smo se odločili, da gremo letos v Bolgarijo, ker smo zaenkrat še brez otrok in lahko gremo še malo drugam pogledat. Sicer pa moram pohvalit spremljevalca od gloubtourja, ki sta bila naravnost odlična. Že na vsem začetku smo bili seznanjeni, kaj lahko počnemo, katerih dejavnosti se je vredno udeležit, katere izlete priporočajo…, super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close