Najdi forum

Budimpesta

Zivjo,

Pozna kdo kaksno ugodno varianto za spanje v Budimpesti (po moznosti naj bi imela parkirno mesto in bila v centru)?

Zasledil sem neke reklame za letalski prevoz v Budimpesto, samo se ne spomnim, kdo je ponudnik.

lp,
Grega.

Tukaj imas nek hostel :

http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/hostel_hostelwithrooms_template.asp?id=25005&country=Hungary

Me smo šle lani decembra v varianti spiš 3 noči, plačaš 2, tko da je v končni fazi prišlo spanje cca 26 EUR v hotelu Gran Hungaria, ki je na koncu glavne ulice v Pešti. Ponudbo sem našla preko interneta. Je pa luštkan hostel v centru Marco Polo, zelo blizu zanimivega lokala Alcatraz.
Če imaš možnost pojdi z avtom – me smo rabile cca 4.5 ure hitre vožnje čez Hrvaško.

Prevoznik je pa Malev

lp

bv

Sam morš pa u Budimpešti ful pazt glede parkirnih prostorov. Midva s fantom sva šla lansko leto tja na Formulo pa sva bivala 3 dni v nekem hotelu v centru mesta, ki ima kao varovano parkirišče – ye right. Avtio je bil parkiran direkt opred vhodom, ko pa sva na dan odhoda zjutraj prišla do njega, so bila vrata vlomljena pa pokradeno vse, od radia in očal za 40000 do brisače kupljene na formuli in domačih superg. Ne moreš verjeti, amapk ti rečem, madžari so pravi cigani! Aja pa tolk za dodatek se to ni zgodilo samo nama, ampak so v avto vdrli pred dvema letoma tudi mojim staršem, letos pa tudi najinim prijateljem in to vsemv samem centru Budimpešte.

hehehe, težke izjave. potem prištej tej karakteristriki še italjane (preizkušeno), špance, nizozemce, pa še koga…

lp

bv

Jaz sem tudi bil v Budimpesti pa morem rec da mi niso nic okradli tako da zadeve nebi
generaliziral ste imeli pac nesreco to pa se lahko zgodi kjerkoli in ne samo v budimpesti.

Dobro, očitno smo res vsi imeli nesrečo, ampak razlika je, če ti v avto vlomijo na neki zakotni stranski uličici, ali pa pred hoteli z varovanimi parkirišči. Smo bili pa tudi že v Italiji in Španiji večkrat pa se nobenemu to še ni zgodilo. Očitno pač Budimpešta ni naše mesto…

Bil sem v Budimpešti najmanj 5x, v Rimu pa samo enkrat. V Rimu so mi vlomili, ravno tako v Varšavi ob 1 obisku, v Budimpešti ni bilo nikoli nič

V Varšavi so mi vlomili sredi dneva na varovanem parkirišču hotela Marriot, varnostniku pred nosom.

lp

bv

Zadnja sprememba (12-05-04 14:41)

🙂 Ja lahko je rec smo bili v Italiji in Spaniji odvisno pa kje tocno ?
Moji kolegici so v spaniji vdrli v avto ko so oni medtem pridno kosilali
in celo gledali avto na parkiriscu ;). V italiji pa jaz tudi ce mi placajo
ne pustim avtomobila parkiranega pred hotelom ( govorim predvsem za
Rim in Napoli ).

Zivjo,

Hvala vsem za odgovore.

lp

Ja, to se pogovarjajo, k da so na MIRC-u.

Ponavadi poizkusamo svetovati kar se da najboljso resitev, zato ker pa se dostikrat zgodi
da imamo ljudje drugacne vidike na dolocene stvari se stvar razvije v debato. Mislim da ni
to nic slabega …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close