Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ljutomer – prlekija – hotel jeruzalem

ljutomer – prlekija – hotel jeruzalem

berite zelo pazljivo!

http://www.radenska-zdravilisce.si/termbano.htm

hotel jeruzalem ljutomer

5 x polpenzion 26.500 SIT

7 x polpenzion 35.400 SIT

brez doplačila za enoposteljno sobo in zastonj kopanjem v termah banovci !

šotor in kolo lahko pustite doma prvega ne rabite drugo je za manjše doplačilo na voljo v hotelu !

lp lordwales

http://www.lordwales.com

začetna cena slovenskih term enoposteljna polpenzionn za en teden jev 70000 sit !

je vredno iskati privatne sobe / dan 4000 sit * 7 je 28000 sit , pa še večerje ni ! /

Pazljivo prebral. Pa ne, da si bil ta teden, ko te ni bilo na spregled, na kakšnem tečaju pravopisa ?????? Čestitam !!!! Samo še velike začetnice, pa bo.

Dve leti nazaj smo preko vikenda prenočevali v tem hotelu. Odšli smo prijetno presenečeni.

lp

ozbej

A si dobro kasiral , da delaš reklamo ? Tisti ki te je za to najel te sigurno ne pozna , mu bo pa kmalu zelo zelo žal , da te je srečal
Mu ne privoščim , ga pa pomilujem.

nudl – počasi te imam dovolj!ne bi šel drugam težit.

zagotovo je hotel jeruzalem najboljša naložba med vloženim in dobljenim, kakorkoli drugam boste šli v sloveniji boste več palčali.ne vem koliko časa bo trajala ta ponudba, a glede na to, da je hotel ** tudi naslednja leta več kot 8 jurjev za polpenzion ne bo.sedaj je 5.kar šteje.plus turistična taksa!

Lord, persen pomirja. Pri tistih, ki so potovale v Lloret, je deloval :-))))).

na vrtu ima poporovo meto , če boš kaj prišel saj veš kje sem , ti bom dal nekaj vejic.zaradi mentola deluje bolje kot persen.sicer pa persena ne rabim.

nudlu sem samo povedal kar mu gre – !

Lorv ! Vito ima prav , poizkusi ! Jaz ti svetujem še par kapljic ricinusa . Kašljal sigurno ne boš nekaj časa . Preveri če ne verjameš . Recept ti poklanjam ZASTOJN brez provizije , samo prodajati ti ga ne dovolim .

kolikor vem, si med prvomajskimi (ko je bilo vse dražje) lahko v Radencih bival 7 dni s polpenzionom za 20.000 sit…torej?

..in kakšna vejica…
Hh pustimo malenkosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close