logarska dolina
ves kaj, kar tole si poglej http://www.logarska-dolina.si/
ce bos imela se pa kaksno vprasanje pa kar na dan z njim.
Aja, za cene po moje lahk mal poklices, pa bodo mogoce se kaj spustili;)
LP, Chila
mislim da ga malo kronate!
najcenejše prenočišče.v logarski dolini ni privatne sobe z pod 5 jurjev na dan!
če še ne veste, v termah topolšica dobite nočitev z zajtrkom že za 7 jurjev / kraljevski zajtrk brez omejitev , sadja v privat sobah ni /
vsakih 14 dni imate izlet v logarsko dolino , pozanimate se za datum pri animatorju / klic na n.c. topolšica /
izlet v logarsko dolino z kombijem in zgovornim animatorjem stane 2500 sit
– slap rinka
– kmečki turizem govc in star čebeljnjak
– skalna luska igla
– hotel plesnik , ogled slapu
se vam slača za 2 jurja ceneje potiti po logarski , pa še vstop morate plačati / jurja / če set za avtom?
in ne pozabite : sobo lahko prevzamete ob poldne in jo imate vsaj do 10 ! 2 dni kopanja gratis !
Na spletu pooglej in tam najdeš enkratno spletno stran, ki je lahko zgled marsikomu in v kateri je vključano vse kar te zanima. http://www.logarska-dolina.si
lp
dani
Zadnja sprememba (09-05-04 13:22)
kolikor stane bencin plus vstopnina v logarsko dolino.dražje.vito – kdor se bo letos odločil za ljutomer bo imel najboljše počitnice za najmanj denarja , drugače pa je vredno v grčijo lai turčijo z iliriko last minut.mislim da so samo v hotelu jeruzalem tako pametni, da dajo dovolj nizko ceno / na pol od ostalih / in služijo dodatno izvenpenzionsko. / tako kot merkator – da ti kosilo za stroške hrane – tolko kolikor stane nabava – dela pa ne računajo – sadno kupo dobiš za 180 sit itd – v ljubljani nikjer izven merkatorja izpod 500 sit /
vito priporočam prlekijo in prekmurje – za pol toliko kolikor daš mesečno samo za malico na šihtu !
ljubljana je draga – in menu izpod 1500 sit izven študenta / pa še tam so za neštudente višje cene /
primer: pecivo nova GORICA KOSILO 1300 SIT , MERCATOR 15 MINUT HOJE / 3 KILOMETRE /
870 SIT – 3 KM HOJE JE BONUS 430 SIT.
PA ŠE NEKAJ:
ŽLAHTO IMAM V HAJDINI / SKOZI PELJE ŽELEZNICA ZA ORMOŽ OZIROMA LJUTOMER /
tako da je to dodaten razlog za 1 tedenski odklop v perkmurju oziroma štajerski.
privatna soba je celotno gledano / turistični aranžma / najbolj stran vržen denar.jogije v večini privatnih sob ne zamenjajo celo 15 let , v hotelih vake nekaj let itd , zajtrki so super dieta , kot gost si popolnoma sam , več ali manj številka.zanačilno za dnevni turizem.
hoteli se več plačajo, ampak so akcije kot jeruzalem ormož , vedno je še nekaj ** hotelov / nikoli več kot 8 jurjev za polpenzion /
več informacij:
v topolšci ni umetnega okolja, tam ne delam, je pa tam ena iz obale, ki jo lahko srečate na recepciji.
pozabili ste bistvo – privvatne sobe v logarski so najmanj 5 jurjev na dan , lastniki se ukvarjajo zraven že z gostilno , tako da boste tam več ali manj številke.kazen pri plesnikovih , kjer pa vsa bodo ogulili $ !
kaj je narobe razen $ z topolšco!
preberite reportazo !
http://users.volja.net/magicni/topolsica.html
lep pozdrav lorwales
kaj dobiš za fruštek v primerjavi z topolšco / v topolšci imaš za fruštek vsega najmanj po tri vrste , da o jogurtih , prelivih , sadju, pecivu , ne vem koliko vrst pijač / tri vste 100 % sadenga soka / tako da če se dobro napokate lahko zdržite samo z pijačo do večera!
pa še najvažnejše: pri plesnikovih ni ne animacije ne izletov , zelo zaprta dolina , brez avta ne pridete daleč , kako je z bazenom / je gratis tdui za kmečki turizem itd
pozabili ste še na turistično takso !
se splača za en vikend?
cena ki ste jo navedli je za dva.jaz vedno govorim o cenah za enega.kar pomeni plesnik 6 jurjev in taksa, ostali tja najcenejši pa 5 jurjev.
potem je tukaj še kvadratura *** hoteli skupaj z kopalnico v sobi vsaj 30 kvadratnih metrov , plesnik kmečki turizem dvomim da kaj več kot 20 kvadratnih mestrov , nizki stropi / topllšca skoraj 3 metre / je twc v sobi ? so mila zapakirana , dodan šampon / kar lahko neseš tudi domov / kapa za kopanje , čokoladke , balkon
pa smo spet tam čemur se reče šparamo zato da imamo glede na ponudbo najmanj , a izvenpenzionsko porabimo toliko, da znese več kot da bi v miru uživali v hotelu.
ko smo že pri kmečkih turizmih in njihovi pregovorni cenenosti in domačnosti , pri golcu v robanovem kotu sem čakal na 2 deci fructal soka za 200 sit / za štajersko odiranje topolšca ima enake cene , naravna limonada 250 sit / medtem ko sem z dvemi tršicami klepetal o poteh in stranpoteh dnevnega turizma.
to je seveda moje mnenje , in moje mnenje je tudi da za manj kot 5 dni ne grem na dopust.ponedelkov seveda ne štejem.to niti ni dopust ampak prost dan.
lep pozdrav lordwales
No takole!
Sama poznam razmere v Log. D. in se zdalec ni glavna TK Plesnik, kot pravis ti Lord, oziroma jo navajas kot edino obstojeco. Ce bi men ekot domacinko kdo vprasal kam, skoraj zagotovo nebi priporocila te, to pa iz vec razlogov, ki jih omenim kasneje.
No takole. Kdor se hoce nauzit zraka, planin in hrane, mora po moje malo visje, okoli Sv. Duha, kjer je veliko moznosti.
No in zakaj ne v center Logarske…iz razlogov:
-Vstopnina
– Veliko vec lahko izves od krajanov drugje
– Lograska je namrec samo izleniska tocka za en dan…kot izlet, pomembnih pa je se veliko okoliskih postojank
– Visjelezece kmetije so bolj ugodne. Ce bi se sama odlocala bi sla raje na visjelezeco kmetijo, saj bi tako imela moznost prehoda v Avstrijo cez Pavlicevo sedlo in vsaj 1x bi se sla kopat v Bad Eisenkapel, kjer imajo cudovito kopalisce…
Itd, itd.J
Aja Lord, pa brez zamere…napisi se kaj. Js tako rada berem tvoje odgovore, ki so vedno tako izcrpni pa se info. Mas kar tekoceJ
Lp, Chila
Za Lordwales
Ocitno nisi dobro informiran o turisticnih kmetijah. Ta Plesnikova je kmetija z štirimi jabolki, kar pomeni najvišjo kakovost za TK.
Za zajtrk dobiš, ja tri vrste soka, domače klobasice, sirček, putrček, skutico, pa tudi kosmiče (več vrst), marmeladice,….. Tako kot v boljših hotelih. Prav tako lahko dobiš kolikor hočeš, z veseljem ti polnijo mizo sproti.
Ko sem bila tam sem imela večerjo v hotelu, ki ima bife, torej zopet hrane na pretek.
Prav tako imajo organizirane izlete in animacijo za otroke, če želiš.
Mislim, da tam še nisi bil in ne vem zakaj vse tako kritiziraš. Očitno res delaš v Topolšici in dobiš provizijo za reklamo. HA.
lp
Mi smo bili že dvakrat na kmetiji Plesnik in se bomo prav gotovo še odločili za dopust pri njih. Izredno prijazna gospodarja, zajtrki tako dobri in obilni da kosila še potrebovali nismo, da ne govorim da mi je gospa ob 1 uri ponoči grela mleko za našega dojenčka, ko pa smo se vračali domov nam je za popotnico naredila sendvič. Lepo se mi je zdelo, ker je priporočala prav vse kmetije naj si jih ogledamo. Cena 4.400,00 otroci 30 % popusta. Meni je tam res zelo lepo, gremo pa v jeseni in spomladi za 2-3 dni. priporočam.
Lord glede Topolščice pa jaz ne bi delala toliko reklame in ljudi vabila tja, saj če je res tako lepo se mora kar basati ljudi, meni osebno tam res ni všeč, pa ne mislim nobenemu nasprotovati da ta kraj obišče, saj ima vsak svoj okus ane
Forum je zaprt za komentiranje.