Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam poleti na hladno v Sloveniji

kam poleti na hladno v Sloveniji

Pozdravljeni,

letos bo na mojo veliko zalost odpadlo poletno morsko raziskovanje. Sem namrec noseca in predalec ne upam, bliznja guzva pa me ne mika.

S fantom bi se rada julija zavlekla nekam bolj na hladno, ce sa da kaj takega najti pri nas. Kaj stran od betona – trava, gozd, voda. Pa ne v hribih za hribi, ker ne bom sposobna za kaksne hude potepe, pa se v Lj bi rada bila pravocasno, ce bo potrebno. Kampirala ne bova, zeliva apartma.

Isceva nekaj, da spokava iz mesta, da se spocijeva in uspeva ukrasti zadnje trenutke v dvoje.

Kaksna ideja?

N&M

Poleti je prijetno hladna Pokljuka, tja prides z avtom in imas blazeni mir, ce je nuja si v uri in pol v Ljubljani. Zanimive so tudi variante v Posocju, ceprav je miru ze manj. Zelo lepo je na Jezerskem. Mozna je pa tudi kaksna slovenska eksotika npr Vojsko nad Idrijo, Šentviška planota. Relativno hitro si v Ljubljani tudi z notranjske, Mašun, Sviščaki….

lp

oz

Predlagam Roglo.Tam je super klima, za hodit lažje ali težje ture. Poleg hotela je apartmajsko naselje. Veliko apartmajev je od firm, nekateri privat. V Salomoncu lahko najdeš kakšen oglas. Jaz sem bila pred par leti v eni lušni mali garsonjerici, pa sem zgubila številko.Drugače imaš pa še apartmaje malo nižje od vrha Rogle , so pa od agencije Dober Dan.

Ce imas dovolj (prevec) denarja, je verjetno najboljsa moznost turisticno naselje Nebesa nad Kobaridom.

http://www.nebesa.si

Vsekakor je meni najlepša Trenta. Imaš tudi veliko priložnosti za izlete – tudi za nosečnico (preverjeno, ker tja hodimo vsako leto). Veliko možnosti za sprehode – tudi nezahtevne. Klima pa krasna. Soča blizu za lenarjenje ob njej. Skratka, nam je super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close