Tučepi htl Alga
Jaz sem bila pred štirimi leti in takrat so bile razmere obupne!! Že za zajtrk, na primer, so ljudje čakali v vrsti pred vrati že kakšne pol ure prej in se potem zagrebli za mize kot kakšni otroci. Mi smo prišli malo kasneje in čakali na mizo in še to potem nismo dobili vse hrane, ki je bila od začetka na razpolago in sedeli smo za umazano, nepospravljeno mizo. Isto je bilo za večerjo. Tako da smo bili bolj ali manj lačni. Sobe so sicer kar v redu, še posebej s pogledom na morje, ampak kaj, ko je bil odtok pod tušem zamašen, brisače pa smrdele, da je bilo joj! Pa sicer nisem pikolovska. Aja, pri rezervaciji v neki ljubljanski agenciji, smo tudi prosili sobo s TV-jem, ker je bil pač tisti čas nek športni dogodek, pa TV seveda ni bilo v sobi. Šla sem do “šefa”, s katerim sem se lep čas pregovarjala, pa nisem nič dosegla. Dokler nisem klicala v agencijo (na lastne stroške!) in jim povedala svoje. No, naslednji dan smo dobili TV. Plaža je tik ob hotelu in sprehajalni poti, brisače, ki so kao rezervacija za prostor, so tam položene že od zgodnjih jutranjih ur, nekatere verjetno celo noč. Mi smo potem hodili na bližnjo divjo FKK. Ne vem, meni vse skupaj ni bilo niti malo všeč! Upam, da se je v štirih letih kaj spremenilo. Drugače vsako leto hodimo na Hvar in tam je čisto druga zgodba!!
Lep dopust,
T.
V Algi sem bil z družino pred enim letom in ravno takrat je bil hotel obnovljen. Nimam nobenih pripomb glede hotela in hrane. Tučepi so lepo urejeni in zelo je čisto.Voda? Kristalno čista ,pogled na to modrozeleno morje je čudovit.Plaže pa so na celi makarski rivjeri prenatrpane(to je po mojem edini minus)Izleti? Mesto Makarska , Biokovo- skalnato gorovje (kot pri nas Alpe),če si verna je blizu Medjugorje(eno uro -avto),Dubrovnik(dve uri-avto).Zelo blizu sta tudi otoka Brač in Hvar , organizirani(ladja) so izleti..Na otok Korčula in Mljet , ki sta nekoliko bolj oddaljena pa vozi hidrogliser.
Za Tiffany pa tole:
Tam kjer je samopostrežba se ponavadi čaka, treba bo izbrati hotel višje kategorije.
Obema želim lep dopust.LP
miro,
Sem vesela, da si bil tako zadovoljen. Saj pravim, razmere, kakršne sem opisala, so bile pred štirimi leti in v tem času se je že moglo nekaj izboljšati. Kar se tiče kategorizacije hotelov me pa ni treba poučevati, ker sem jih dala res veliko “skozi” in točno vem, kje lahko kaj pričakujem. Povedala sem samo svojo izkušnjo, pa bi raje videla, da bi tini lahko postregla z s čim bolj pozitivnim.
Prijeten dopust vsem,
T.
Tiffany
Bil sem med drugim tudi v hotelu s petimi zvezdicam in tam ni bilo samopostrežbe,natakar te je čakal pred mizo in postrežen si bil takoj( po moji oceni sta bila dva natakarja za 4-6 miz). Pri samopostrežbi je pa tako, da se ponavadi vsi ljudje naenkrat pojavijo na večerji (hotel ni kriv) in gužva je neizogibna,ker pa ljudje radi pretiravajo se naredi da res ostaneš brez željenega.
Za konec še ena iskušnja iz SOLARISA,kjer je imel KOMPAS svoj poletni klub.Redno je zmanjkovalo slaščic in po treh dneh sem se šel pritožit h Kompasovi predstavnici. Dobil sem tak presenetlijv odgovor:”saj imate otroke,pa jih pošljite po slaščice prej”.Dejal sem ji ,da mi še na misel ne pride.Pritožba je zalegla ,kasneje je bilo bolje. LP
Miro
Najlepša hvala za informacije. Smo že rezervirali od 30.06. do 10.07. in upam, da takrat še ne bo take gužve. Sicer pa smo bili lani v Zadru (BORIK -htl FUNIMATION), kjer smo imeli all inclusive in je bila pri obrokih sicer tudi gužva, vendar ne tako velika, da se nebi dalo dostojno nahraniti.
Veliko je bilo sicer takih, ki so pretiravali s hrano. Vendar več kot najesti se pa tudi ne moreš.
lp in lep in nepozaben dopust obema!
Tina MS
Forum je zaprt za komentiranje.