Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba – 1. maj

Djerba – 1. maj

Živjo!

Če je bil kdo med prvomajskimi počitnicami na Djerbi, bi prosila za vtise. Mi se odpravljamo 13. maja.

Hvala in lp,
Lenčka

Tudi jaz bi prosila vtise pa kakšen link, kjer lahko preverjam vreme. Hvala, Mojca

Po vreme ti ni treba prav daleč. Samo zgoraj klikni na orodja…

Vreme najlažje preveriš na strani http://www.tunisiaweather.com/weather/djerba/
Enostavno!
Sicer pa tudi jaz že odštevam dneve do odhoda na Džerbo! 😉
Lepo se imejte!

Tudi jaz se že veselim naslednjega četrtka…

lp

V kateri hotel pa greste?

Ja, v Vincija vendar.
Kako pa da ti tega še ne veš?

Vito, j… se!

Kaj pa je narobe, Modrooka, a sem kaj neresničnega napisal?

j… se (100x)

škoda živcev za tako nesrečnega človeka, kot moraš biti ti, da vtikaš svoj nos povsod, kamor ti ga ni potrebno…

a nimaš nobenega pametnejšega dela????

mogoče bi bilo bolj prijazno do vseh uporabnikov, da odgovarjaš na vprašanja, ki se tičejo tvojih potovanj, ne pa da onemogočaš normalno pogovarjanje ljudem, ki se na ta forum pridemo sprostit!

Daj se sproščat kje drugje, a ne opaziš, kakšne butaste poste
nabijate nekatere ženske razvajene.

Pa brez zamere.

Punca je povedala čist prav. Vsak ima pravico do še bolj butastega vprašanja in do še bolj butastega odgovora. Vi intelekturalci pa odprite svoj forum, kjer boste sproščali svoje moške hormone v svoji izbrani družbi!!!!!

Dežuje

lp

bv

Se absolutno strinjam s Šovinisti prtegnjenimi, da ima vsak pravico do butastega vprašanja in seveda tudi do posledično še bolj butastega odgovora nanj.

Ne razumem pa Modrookinega napada in očitka o vtikanju nosu, saj se je odzvala na moj odgovor nekomu drugemu (ne prvič). Pa tudi sodelovanje, zabava in sproščanje na javnem forumu najbrž ne more biti samo njen monopol.

Modrooka, naj ti tokrat odgovorim še na davno postavljeno vprašanje o morskih psih. (o tem, ali je butasto ali ne naj razsodijo Šovinisti prtegnjeni) V drugi polovici maja BODO plavali okrog Djerbe. Vsaj upam…

modrooka napisal 23.3.2004 12:35:
>
> Malo potrpežljivosti in prijaznosti Vam pa ne bi škodilo…

Modrooka, kaj nisi pomislila, da je ponujanje j… uslug tudi reklama?

No, ja, odkar to ni več kriminal, ne bode tako v oči kot ponujanje mamil…

lp

bv

Zadnja sprememba (04-05-04 11:25)

Vsi ste prijazni=)

Mejte se radi=)

Zadnja sprememba (05-05-04 11:37)

Nikogar ne želim niti hvalit, niti kritizirat, bi pa bilo lepo, če bi vsi zakopali bojne sekire. BI že bil čas…glej, moški (vsaj nekateri) se ne morejo upreti izzivom. Če se ženska razkuri, ga to potegne še bolj,,,Torej,…če se Vito ne bo znal brzdat, ga pač ignoriraj in sprejmi odgovore tistih, ki ti bojo prijazno svetovali.

VSEM TREM ASOM (Vito, Bojanv, modrooka) pa tole – vsi trije ste čisto v redu in bi si lahko bili celo prijatelji!!!! Modrooka se bi na tak način naučila sprejemat ljudi, onavda pa malo bolj razumet ženske. Tako bi bil volk sit in koza cela :))

SPROSTITE SE ŽE :)!!!

Nikki, OK, sem za. Samo ne razumem, kaj imam jaz s to debato. Popolnoma se strinjam z modrooko, Vita pa tudi nisem kritiziral,

lp

bv

Ob pogledu na koledar mi je postalo vse jasno, tako da Modrooki odpustim izpade. Polna luna pač, še več…:

Vaš link

Total Eclipse of the Moon, 2004 May 4; the beginning of the umbral phase visible in Asia except extreme northeast, Europe except western region, Africa except northwestern part, Indonesia, Australia, New Zealand, Antarctica except part of the peninsula, the eastern South Atlantic Ocean, the Indian Ocean, and the western Pacific Ocean; the end visible in Africa, Europe, western Asia, western Australia, Antarctica, South America except the northwestern part, the eastern North Atlantic Ocean, the South Atlantic Ocean, the Indian Ocean, and the extreme southeastern South Pacific Ocean.

d h m
Moon enters penumbra May 4 17 50.8
Moon enters umbra 4 18 48.2
Moon enters totality 4 19 52.0
Middle of eclipse 4 20 30.1 UT
Moon leaves totality 4 21 08.3
Moon leaves umbra 4 22 12.1
Moon leaves penumbra 4 23 09.5

Magnitude of the eclipse: 1.309

Zadnja sprememba (04-05-04 14:06)

ej, tole je pa že res mal preveč nesramno!!!!

PA zgleda , da je nate tudi vplivala … pa daj no, saj nisi star pet let :)!

lianna navadi se točno definirat KDO je krut prosim 🙂

UPS=)

ja pa še vedno ne vemo, KDO je krivec 🙂

No sej sm popravla pa napisala=)

Noben ni več krut….so vsi prijazni…da ne bo zamere=)

Lepo se men Nikki

Zadnja sprememba (05-05-04 11:38)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close