Najdi forum

Z modrooko

Ne razumem te, kajti že najmanj 10x so ti povedali kako Hotel Vinci izgleda in še vedno sprašuješ,si pa res komplikatorka,kaj boš šele na dopustu delala,srečno:))

Komplicirala. Taki na Djerbi ne pridejo dobro skoz…

Kakšna nestrpnost vlada na tem svetu….

Lep dan obema!

:-))))))))))))))))))))))))))))))
Zrcalce na steni, povej……..

kako ste zagledani sami vase…

človek kar ne more verjet…

Morate odreagirati čisto na vsako zadevo in poniževati ljudi okoli sebe. Neverjetno!!!!

pa ne že spet vidva :)) A sta že kdaj slišala za premirje? Modrooka je drugače čisto OK punca, ki pa jo pač skrbi in raje prej petkrat vpraša, potem pa uživa.
Vito pa je utdi fejst fant, ki pač rad izziva in včasih ne želi razumet žensk. Ampak zato ga še ni dat za na grmado :).

Zakopljita bojno sekiro in pojdita uživat vsak zase 🙂

Nikki, ne nam pokvarit užitka, naj se stepeta 🙂 !!!

A ni tak bolj zanimivo, kot če s(m)o vsi ves čas prijazni?

Modrooka pa res preveč komplicira…
[moram pripomnit, da se zdajle res deloma vidim v monitorju, tako da malo sem pa res zagledan sam vase]

:))) hudoba :)))

pa ne je jezit toliko 🙂

Nikki, tale post pa diši po tistem, kar si napisala zame pri Lloretu!
hhehe.

Plonkaš, a?

Da se izogneš nesporazumu, definiraj besedo “uživaj”. Luka se že gleda v ogledalo, pa Vito tudi.

lp

bv

ne, ampak ista misel se mi poraja ob istem problemu, oz. istih ljudeh, tako rekoč :). NO, saj istih ni, ampak vidva z Vitom sta tako team,…mi je pa všeč, da si že boljše volje :))

A ti se še pa ne gledaš :)))?

Nikki, ti si pa po vseh teh mirovniških naporih že skoraj Nobelovo nagrado za mir zaslužiš.
Ampak, saj sploh ni vojne, samo demokratična izmenjava mnenj je. Kakšen dolgčas bi pa bil, če bi vsi o vsem enako mislili. Torej je premirje in zakopavanje bojne sekire nepotrebno, ker sploh ni bila izkopana.
Moja polemika z Modrooko na noben način ni kakorkoli naperjena proti razumevanju žensk in v resnici si zelo želim, da bi vas res razumel in ne samo utopično mislil, da razumem. Zaradi mene bi bila lahko tudi srednjega ali kakšnega drugega spola, pa bi imel o njenih izjavah čisto enako mnenje.

Vito… :)) o nagradi sem ti že povedala…o tvojem jeziku tudi :), tako da…saj ne rečem, je včasih prav zabavno brat odzive, ampak…če pa se postaviš v kožo razkurjenih, pa ti ne more biti vseeno zanje.

Sekira je bila definitivno izkopana, ker si marsikomu plafon vzdignil, mimogrede … ampak mislim, da te bodo sčasoma razumeli in se ti ne bodo več toliko pustili :). Je pa res, da bo potem manj zanimivo…vsaka medalja ima dve plati…

Kar pa se žensk tiče :))) joj,,,kako fajn je, ko pozabiš zanimive anekdote…nekdo (morda Einstein?) je na smrtni postelji dal dobro izjavo…žal se ne spomnim čisto točno,…gre nekako tako, da mu je vse bilo jasno, oz, da je marsikaj nejasnega postalo jasno, ženska pa bo večna uganka :)).

Zato…ne obremenjuj se s tem :)) (saj vem, da se ne, pa vseeno)
Lp

to je izjavil Freud – oče psiho in seksoanalize

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close