Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pohodniška društva

pohodniška društva

zanimam se za seznam slovenskih pohodniških društev, če organizirajo kakšen pohod tudi v ponedeljek, in če organizirajo večdnevne pohode. / kot nadgradnja osebnega dopusta recimo v toplicah, od kjer bi se jim pridružil /

tovrstna ponudba je v evropi standard, pri nas pa je omejena na vikende in praznike.na planinska društva ne morem računati, predvsem zaradi idelogije in politike, ki je pri pohodništvu in pohodniških društvih ni.ste že slišali, da bi pohodniki praznovali letnice, obletnice in podobno / razen zasebno / ?

preprosto se gre za to: pridružiti se skupini pohodnikov, z ne preveč hoje na dan / do 5 ur / vmes turizem in humor, in odklop!

poletje se bliža, cene hotelov so hot ,moje finance ne preveč hot , in iščem cenejše variante dopusta.lahko grem tudi na kmečki turizem ali privatne sobe , vendar sam ni zanimivo / razen v hotelih kar pa je drago /

pohodništvo je ogromna tržna niša , in nič me ne moti, če kdo služi z tem.nenazadnje smo v kapitalizmu in volunterizma kot smo ga v socializmu poznali ni več!

povedal sem dovolj, društva tipa popotnik me ne zanimajo / ker nimam najmanjšega namena prenočevati v šotorih in spalkah / ker me že malo skrbi zdravje.

toliko

lordwales

Ne vem točno kaj želiš? Kam bi hodil? Kje bi spal? Kaj bi imel s sabo? Bi rabil nosače? Imaš prijatelje? Zmenite se in pojdite kamor želite. Spite lahko kjer so prenočišča: hoteli, sobe, gostilne, toplice…Planinska društva organizirajo izlete in ta varianta se mi zdi zelo v redu. Hodiš po naravi in svežem zraku, ugodno lahko spiš v planinskih kočah. Res pa je da je to ponavadi ob vikendih ko imajo ljudje čas. Lahko pa se pozanimaš o evropski peš poti, mislim da gresta dve varianti čez Slovenijo. Lahko prehodiš samo del, ki gre čez Slovenijo ali pa celo pot. Seveda je teh pohodnikov občutno manj kot planincev. LP

men se zdi, da bi rad izlete v hribe, ki bi bili v ponedeljek v trajanju do 5 ur, pa ne bila planinska drustva, ker ne praznujejo obletnic (to nisem cisto razumel), potem bi bil pa humor in odklop.

res ne vem, a je to pri nas? tudi ce vse ostalo odmislimo, so redki organizirani izleti v hribe v ponedeljek pri nas, vsaj ne spomnim se jih, mogoce pa se kaj najde.

Ne vem zakaj, ampak presenečena sem, da je to pisanje tvoje delo lord 🙂 In vidim, da morata imeti z Vitom dobre odnose, da se ni vpiknil še vate :).

Drugače pa…sestavi program, ki bi ti ustrezal, daj ga na travelov forum in sem prepričana, da se bojo našli ljudje, ki bi šli. Lahko pa tudi sam ustanoviš društvo….

Srečno!!!!!!

izleti ob četrtkih

Nikki, zdaj si spustila duha iz steklenice. Sem se hotel ob tejle temi narediti, da sem jo spregledal, pa se moram zdaj tudi sem “vpikniti”.

Z Lordom sva pred časom že premlevala o društvih in njihovem ustanavljanju. Samo, dokler si mož predstavlja društvo kot agencijo, od katere bo imel samo ugodnosti, sam pa vnaprej sporoča, da ni pripravljen pri tem nič sodelovati, bo zelo težko nabral še tistih 9 soustanoviteljev (če se ne motim, zakon o društvih predvideva minimalno 10 ustanovnih članov, popravite me), ki bi bili pripravljeni prostovoljno delati za njegove užitke.

:))) hvala Vito :)))

Vito a ne veš da so lordi nekaj naj ?
Torej od njih lahko pričakuješ le nekaj nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close