Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potovanje ob črnem morju

potovanje ob črnem morju

Najprej en lep pozdrav

Zanimajo me iskusnje glede potovanja, predlogi in vse kar spada zraven po Bolgariji in Romunijo vzdolž črnega morja do Turčije.

Hvala za vse odgovore .

MAZI

Lep pozdrav,

Jaz sem sicer bil samo ob Romunski obali, zena pa je bila v Bolgariji. Imava pa razlicne obcutke, ce sem pravilno razumel kar mi je zena dejala potem je obala v Bolgariji podobna tisti v Romuniji samo bolj cista , ker v Romuniji imajo sicer res pescene plaze samo vidi se da je balkan … tako da umazanija je neizbezna. Drugace pa je morje kar precej valovito ( non-stop valovi ) in temnejse barve ( zato ga klicejo crno morje ). Ljudje so zelo prijazni in ustrezljivi. Cene da ne govorimo , saj je izredno poceni za nase zepe … Avtokampi so obupni ( umazano in staro ), pa saj so cene apartmajev smesno nizke ( spet govorim vecinoma za Romunijo ). Turcija – Istanbull zelo lepo dozivetje morje pa je kar je v Istanbulu ker je polno vecjih plovil in nisem zasledil da bi se kdo kopal v ozini …

Jaz bi pa dodala samo to, da je Črno morje najbolj onesnaženo morje na svetu.

Strinjam se s to trditvijo da je crno morje “umazano”, ko sem bil jaz zadnjic tam ( v Romuniji ) je bilo polno nekih majhnih zivalic ( kot zuzelk ) ki se hranijo z umazanijo … ze ce si s kozarcem zajel malo vode jih je noter plavalo cel kup … poleg morja pa so tudi plaze bolj umazanega tipa …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close