Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice barcelona in lloret de mar

barcelona in lloret de mar

a je next(VB) v barceloni in kater pametne trgovine so še tam poleg zare in h&m-a???pa otroške mislim, seveda! a je v LLoret de maru sploh kakšna pametna trgovina z oblekami, igračami???
Labella

Glede na to da boš v Španiji boš sigurno našla še Mango ( čeprav verjetno za otroke to ne pride v poštev), drugače je pa njihova najbolj znana veleblagovnica El Corte Ingles (v Barceloni vem da je), kjer je vse kar poceni. Next -a pa nisem zalsedila, vsaj ne spomnim se.
Glede na to kakšen turističen kraj je Lloret de mar, imajo sigurno tudi tam kakšno pametno trgovino…lp

Hej, če sprašuješ za Lloret v Španiji, to je vendar v Evropi.

Če si ga našla na Antarktiki, tam pa ne vem

lp

bv

Labella* a greš mogoče v Lloret de mar med majskimi počitnicami?

ja z iliriko

kakšna antarktika?

Jst tut….

super:) iz kje pa si??? in v katerem hotelu???
lp,labella

sem že ugotovila, da si iz LJ in da si starejša od mene 2,5 leti:)
lp,labella

S kje si pa ti? A to greš s starši? Midve s prjatlco bove v hotelu Flamingo…Kaj pa ti?

lj, s starši, hotel don juan

Nice

sej verjetn se bomo kej vidl

mogoče pa res:) jst samo upam, da bo dovolj cajta v abrceloni za nakupovat:))) če ne bom kar znorela:) hoče v zaro, h&m pa v toysa:)
lp,labella

Ja jst tut upam…pa sej pomoje bo…Jst hočm tut neki novih oblačil:)

jst mam že seznam;))) sej sem že doma zagrozila, da bom komu kej naredila, č ne bom mogla vsega kupit:)))) mam še 2 sestre, ena mi ksoz kle okol šnofa>>:/
lp,labella

Kaj si pa mislš sploh kupt? A to greš tja sam nakupvt? Joke:) Ej kaj majo pa kej ql v Toy’s-u k si napisala da bi šla rada tja?

hej, Lianna v Toy su imajo igrače. Mene pa zanima, če mogoče kdo ve, če kje v Barceloni prodajajo čevlje Dr. Martens. Hvala za morebitne odgovore.

lp Majuška

Tnx=) Jst pojma nimam kje bi jih lahko mel…žal

Zaradi nakupovanja v Španijo???

strange…

Ja ne zarad nakupovanja….sam zakaj si pa ne bi kej privoščl ko bomo že tam=)

Ja, točno.

lp Majuška

vsak ima pač svoj okus žabar, sorči…

ne, ne samo nakupovat, je pa to ena zeloooooooo svetla točka:):):):) ja, v toysu so igrače;)
rada bi si kupila kopalke, jeans kiklo, kšno majčkoitak pol zraven:), v h&m-u pa pas in modrc;)
in ti?
lp,labella

Ja jst si tut nameravam kakšn pas kupt,pa kakšne uhane,parfum,hlače,pa majčke=) Mau pretiravam vem…..upam da majo kej ceneje kot pri nas=)

No, če bi že rade kupovale – Barca je prvi kraj, kjer se da kupiti kilski mate – je približno pol cenejši kot bi bil pri nas – pa še bistveno boljši je, po mojem mnenju

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close