Najdi forum

SANTORINI

Ali mogoče ve kdo za kakšne privat apartmane ,poceni in lepo na Santoriniju in če obstajajo na otoku ali v bližini plaže z belim peskom.
hvala

Za apartmaje sicer ne vem, je pa Santorini zelo lep, ampak tudi zelo drag. Sem bila del absolventa na S., pa mi lepšega kot tiste bele hiške z plavimi okni-pravljično. Obstaja plaža s črnim peskom, za belega pa ne bi vedela. Če si finančno lahko privoščič, le pojdi na Santorini. Je pa res, da je drugač vse tako čudovito, plaže so mi pa lepše na Kreti, kjer je mivka.

Vse plaže so s črnim peskom, ena je z rdečim. Vse plaže so čudovite!!!!!!!!!!

Bel pesek na S. sploh ne bi pasal.

prosim, povejte še kaj več o SANTORINIJU. Hvala.

lp

Jaz sem si Grčijo vedno prestavljala z mlini in belimi hišami z modrimi vrati ter cerkvice z modrimi kupolami. Na vseh slikah je bilo to videti in zame je bila to Grčija. Dejansko pa sta to Santorini in Mikonos.

Meni je S. najlepši otok. Božanski. Mogoče malo kičast. Majhen otoček, majhni kraji, majhni hoteli, majhni bazeni. Vse je tako estetsko narejeno. Popolno. Raj za fotografe.

Oglej si kakšno internetno stran. Vse kar tam vidiš je res.

Agencije ponujajo Kamari, ki je poln majnih hotelčkov z bazenčkom, plaža pa 100 stran. Restavracij in barov dovolj na vsakem koraku. Avtobusne povezave super, ren-a-car poceni. Otok se obvozi v enem dnevu.

Ena napaka: vse je blazno drago

Prednost: ni blesavih, bednih, primitivnih, debelih, opečenih Nemcev, ker so preskopuški. No, saj so, ampak ne tako masovno kot v Turčiji in na nekaterih ostalih grških otokih.

Malo je krajev, ki jih obiščem dvakrat. Vsekakor se bom na Santorini vrnila.

Hvala Lara. Letos imam že vse splanirano, drugo leto pa sigurno gremo.
Lep dopust ti želim NIKA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close