Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na morje z majhnim otrokom (par mesecev)?

Kam na morje z majhnim otrokom (par mesecev)?

Zanima me, če lahko mojim kolegicam, ki bodo rodile tik pred poletjem ali čez poletje, daste kakšen pameten nasvet, kjer na hrvaški obali lahko dopustuješ septembra s tako majhnim otročkom ( v poštev pridejo: bungalov, prikolica ali apartma). Za vse informacije vam bodo zelo hvaležne…

Lp

Če je otrok star par mesecev izbiraš kraj za dopust po lastnih željah (se še ni treba ozirat na mivko, plitvo vodo, tobogane…). Septembra je najbrž najboljše čimbolj na jug – zaradi vremena.

Poznate kakšen fajn apartma v Umagu??

Lp

Mi smo bili pred dvema letoma z dvomesečnikom v Simonovem zalivu v depandansah. Za Hrvaško pa ne bi vedela.

Ja, mi smo bili V Stella marisu in v Sol Polinesia (KATORO). Veliko bolj nam je bilo všeč v Sol Polinesia, ker so apartmaji prenovljeni, so v borovem gozdičku, plaža je blizu in na plaži je bazen. Primerno za dojenčka, ki veliko spi, recimo zunaj v vozičku. Lepe so tudi sprehajalne poti, brez velikega prometa…Nam je bilo zelo všeč v času, ko smo imeli tako majhne otroke. Prosijo naj, da dobijo apartma v pritličju!!

Za dodatna vprašanja sem seveda na voljo……

P.S. pa še en link: http://www.hrvaska.net/istra/slo/umag/a_solpolynesia.htm

Lansko leto je bil najin malček star 3 mesce od kolegice pa 2.Bili smo v bungalovih v Fažani.Poceni, lepo in predvsem senca ne plaži.LP

Doma ostanite, pa plenicke perite !

Da te ni sram!!!!

…ti pa si pošteno za luno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close