Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šilo(krk) ali Murter

Šilo(krk) ali Murter

Konec junija oz.prve dni julija grem na dopust sam z dvema sinovoma (14 in 8 let),za en teden.Nikakor se nemorem odločit med Šilom in Murterjem,prebral sem vse mogoče na temo teh krajev,pa vseeno malo sem vseeno zaskrbljen,nekako nevem kako in kaj da bo za vse 3 ravno prav.Varianta Šilo je seveda v appartma,vendar je potem tu rahel problem prehrana,hkrati pa oba potrebujeta plažo ki bi naj bila lepo peščena in da ni kakšnih velikh kamnov(obtolčeni koleni iz prejšnih let) Prav tako bi na Murterju prišel v poštev kakšen dober appartma,čeprav sem na agenciji Sonček zasledil sončkov klub na Murterju v hotelu po zelo ugodni ceni,vendar o samem kraju nevem nič,prav tako ne o sami organizaciji tega kluba.Mi lahko kdo pomaga z svojimi izkušnjami v tem klubu,vsekakor me zanima vaše mnenje oz.kaj priporočate na dano situacijo,morda bom z vašimi odgovori se lažje odločil,drugače pa razmišljam tudi o žrebu samega kraja.

živjo,

mogoče samo glede Murterja (če govorimo o mestu Murter in ne celem otoku)- gre za majhno mestece, kar pomeni, nekaj restavracij in kavarn, par trgovinic za turiste ter precej stojnic z razno ˝kramo˝. Pozitivna točka Murterja je, da iz tamkajšnje marine vozijo turistične ladje na izlet po Kornatih, ki so seveda čudoviti. Sama sem v bistvu preživela slab mesec na Kornatih na enem izmed otokov in se z eno takšno ladjico vrnila v Murter, sprva smo nameravali v tamkajšnjem kampu samo prespati, nato pa smo ostali še cel teden, kar pomeni, da je bilo ok. V kampu je del plaže tudi peščen, sicer pa je obala skalnata. Meni osebno je bil Murter (mesto) všeč.

pozdrav, Vita

Glede na to kolk je zadnja leta otok Murter popularen, me je lani septembra zelo razočaral. Nisem zahteven gost, niti približno. Ponavadi s fantom kampirava, takrat pa sva se slučajno odločila za apartmaje (sva ga sama poiskala), ker je blo že v posezoni, pa so šle cene malo dol. Aja, bila sva pa v mestecu Tisno, ki je na začetku otoka, oz. pol kraja na otoku pol pa na celini.

Apartma sam je bil v redu, prijazna gospodarica in vse. Resnično pa me noben kraj na otoku ni impresioniral, prav tako ne plaže.

V Šilu je zelo malo peščene plaže(cca. 50 m) , ostalo je pa betonska plaža brez resnih dostopov v morje. Večina apartmajev je v hribu, kraju se nič kaj veliko ne dogaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close