poletje 2004
Jaz pa na Hrvaškem bolj priporočam privat apartman oz. sobo, sploh če greš v Dalmacijo, ker je cenovno res isto, ampak imaš vsaj nekaj prostora kamor se lahko daš, če je slabo vreme. Pa tudi če greš v privat sobo lahko prideš kadar hočeš in greš kadar hočeš. Sploh ne komplicirajo tudi če se zmeniš da boš tam 5 dni in potem že po 3 dneh greš. Vsaj moje izlušnje so takšne.
LP
Ojla!
Jaz sem bolj sterilne narave in nikakor ne maram kampov ravno zaradi skupnih WC, tušev, pomivanja posode. Če to te ne moti in te ne moti niti ko je vse mokro in blatno, če je dež, potem mislim da zna biti življenje v kampu kar prijetno in preprosto.
Če bi se morala jaz odločiti bi se vsekakor za apartma v bližini plaže, z lepim pogledom na morje, nudi več udobja in komforta, saj si lahko urediš življenje in urnik, kot ti odgovarja.
Kar pa se tiče kraja, meni je najbolj poznana Makarska reviera od Brele, Podgore, Tučepi in otoki Brač, Hvar, Vis. Zbiraj kraje, ki so obrnjeni k odprtemu morju, ker so tu najlepše plaže in čista vendar nekoliko hladnejša voda.
Uživaj
Oliva
Definitivno avtokamp … najcenejsa varjanta pa dokler si tega lahko privoscis ( spanje na blazinah ni za vsakogar … bolecine v hrbtu recimo ) je to tudi neka avantura … v apartmaju si nekako kot doma … v kampu pa imam nekaksen obcutek da sem nekje na pocitnicah 😉 … med boljsimi lokacijami : RAB (San Marino), PAG ( Simuni )
apartma definitivno, se pridružujem mnenjem ostalih, ki podpirajo to varianto, mislim, da s campom ne profitiraš veliko, dve leti nazaj je bilo npr. ceneje, če si v Novalji na Pagu šel v apartma kot pa v camp Straško – 100% preverjeno. Pametno pa je, da ne vzameš apartmaja preko slovenskih agencij oz. hrvaška.net in podobnih variant, mi vsako leto rezerviramo direktno preko agencij, ki so na Pagu (vse so na internetu), ker je tako najugodneje. Je pa tako bolj greš južno ceneje je. Jaz ti seveda priproročam Pag, ni pa to destinacija za vsakogar, odvisno od okusa. Plaže so zelooo lepe (kamenčki ali mivka oz. mešano), je pa res da se je treba do plaže voziti, če seveda ne izbereš kakšnega manjšega zaselka, kjer lahko dobiš dejansko apartma z lastno plažo. Drugače pa Dalmacija, ne izbiraj Istre in kvarnerskih otokov (mogoče edino Krk).
Forum je zaprt za komentiranje.