Viza-Egipt
Ojla,
mene pa zanima kakšna je cena vize za Egipt,če jo kupiš pri nas (oz. pri predstavništvu),katere dokumente in potrdila vse rabiš?
Ali je mogoče kupiti vizo tudi v Egiptu na letališču (če ve kdo okvirno ceno ), ali so kakšne komplikacije na letališčih če jo kupiš šele dol? In za koliko časa jo lahko kupiš, rabil bi za 25dni ?
Ali imajo vsa večja letališča možnost nakupa vize?
Ojla,
v Egipt imam namen iti za okoli 20-25 dni in sicer v mesecu augustu (vem da ni najboljši mesec a drugače ne gre, na žalost). Potoval bi v lastni režiji s pomočjo Lonely Planet-a in zanima me okvirno s koliko denarja se da preživeti, spal bi po kampih in hostlih in nasploh ne bi preveč(v mejah normale) zapravljal.
Lani sem bil v Maroku in me zanima, če mogoče kdo ve ali dražji ali cenejši kot Egipt?
LP
Zadnja sprememba (16-03-04 21:43)
Ojla,
v Egipt imam namen iti za okoli 20-25 dni in sicer v mesecu augustu (vem da ni najboljši mesec a drugače ne gre, na žalost). Potoval bi v lastni režiji s pomočjo Lonely Planet-a in zanima me okvirno s koliko denarja se da preživeti, spal bi po kampih in hostlih in nasploh ne bi preveč(v mejah normale) zapravljal.
Lani sem bil v Maroku in me zanima, če mogoče kdo ve ali dražji ali cenejši kot Egipt?
oj,
maroko in egipt sta po cenah tam tam – obadva zelo.zelo poceni.
low budget hotelcki so tko poceni, da ne potrebujes iti v kampe. cene za 2-posteljno sobo so se gibale od 180-450 SIT na osebo. pa se cisto fajn so – vecina je bla cistih.
za 15 dni sem porabila vse skupaj (vkljucno z veliko darili, vizo, vsemi spanji, hrano, prevozi, …) komaj,komaj 60.000 SIT, pa smo ziveli kar razsipno.
pa,pa
mateja
Forum je zaprt za komentiranje.