Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sopotni k/ca za Maroko, prevoz do Španije

Sopotni k/ca za Maroko, prevoz do Španije

28. marca se s kolegom z avtomobilom odpravljava v Maroko za 16 dni. Tretja sopotnica še ni sto procentna. Primarni cilj je vzpon na Toubkal najvišji vrh Atlasa, Essaouira, Casablanca, Marakeš, Dades, Todra, puščava, Fes….. Iščemo še enega ali dva avanturistična sopotnik a/ci po načelu zmanjševanja predvsem prevoznih stroškov. Prav tako ponujamo prevoz do kamorkoli na relaciji Vrtojba – Gibraltar – Marakeš ter predvidoma v nedeljo 11.4 Fes – Gibraltar – Vrtojba in sicer po načelu vsi stroški poti na odseku, kjer si z nami deljeno s številom potnikov v avtomobilu. Pišite mi na email in poslal vam bom predviden program.

lp Oz

Zadnja sprememba (15-03-04 11:09)

Waw, fajn se sliši…. jst bi tud šla…. ma nej soudkou :((

Ajd, fajn vožnjo in čimveč lepih doživetij.

M.

PS: Lahko računamo na kakšno potopisno predavanje na KAŠ-u?

Cau Mateja!

Vejš da bomo nardili zadevo. V Marakešu na univerzi bomo posneli kratko reportažico o življenju študentov v Maroku in njihovem visokošolskem sistemu.

lp v Ajdovščino

ej caw- mene pa tud tole ful zanima- tko da mi lohk sam poves kolk nej bi bla predvidena sredstva za takole pot, pa kakšen program mi lohk na mail posles-ceprav je kul it tud brez programa:)- to bo zih huda festa- samo po moje že ful velik z vožnjo zgubis…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close