Hotel na slovenski obali
Pozdravljeni,
ali mi lahko kdo svetuje kaksen dober hotel na slovenski obali? Imamo majhnega otroka, tako da bi moral imeti notranji bazen, po moznosti s kaksnim toboganckom. Pa tudi sicer sem tecna 🙂 Hrana naj bi bila dobra, samopostrezna, v hotelu samem pa mir (hrupa ne prenasam najbolje na dopustu, ker se hocem spociti).
Lani smo bili v Histrionu, ki je sicer kar v redu, razen glede hrupa, pa kosil nimajo.
Taksen hotel je v Zusterni ( 100 m od morja ) na levi strani ceste od Term Catez. Imajo notranji in zunanji bazen z toboganom tudi v notranjosti in je izredno poceni, se posebej week-end paket. Vec o tem na :
Drugace pa je vec slik tukaj :
Zdravo,
jaz imam slabo izkušnjo v hotelu Žusterna (hrup iz ulice in spodnje restavracije, pa vonjave tudi). Tudi hrana je pogojna (ob 19,oo kilometrska gužva, če prideš pa kasneje pa vse mrzlo). Pa natakarji so nas pozdravili po treh dneh bivanja.
Je pa simpatičen vodni park.
Odlična izkušnja iz Hotela Mirna (Hotel palace), ki ima res pravo ime – mir! Zelo dobro osebje in dobra hrana. Tam smo bili vedno zadovoljni (že večkrat).
http://www.123freehost.co.uk/sites/sloveniamojadezela – oglej si in izberi
Poleg tega je ponavadi v poletnih mesecih v standardnih sobah kaka kolonija, ki okupira bazene. Nas to ni motilo, če rabiš mir je idealen kompleks Simonov zaliv (tam smo bili mi z dvomesečnim dojenčkom). Hrana je enkratna, mir je in depandanse so super. Imajo le eno pomankljivost – nimajo notranjega bazena (oz. ima hotel – ne vem pa,če deluje v poletnih mesecih) in na plaži je rada gužva, pod tistimi redkimi drevesi….drugače pa je tam veliko otrok, ki neizmerno uživajo.
Forum je zaprt za komentiranje.