Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najceneje v Pariz

najceneje v Pariz

Helo!

Mene pa zanima, če ima kdo kakšen predlog oz iskušnjo, kako najceneje iz ljubljane pridti v Pariz, kajti letalske karte pri Adriji so predrage!

hvala.

Jaz sem bil z avtom.

Če ti ni predaleč celovec lahko latiš z ryanair-om so zelo ugodni poglej si cenik na netu, letijo pa tudi iz trsta. Če gresta samo dva se z avtom ne splača saj cestnine in bencin, kar nanesejo pa še veliko časa porabiš je pa prednost v tem, ker se spotoma lahko ogledaš več zadev.

Lp,

Ryanair nima direktnega leta v Paris iz Celovca ali Benetk.

Najcenejsa mozna varjanta za vsaj 2 osebe ( ker se stroski delijo na 2 dela pac ) je sigurno prevoz z avtomobilom in to preko Luxemburg-a ( kjer je cenejsi bencin kot pri nas ) in ne takoj iz nemcije v Francijo ker je po franciji polno placilnih postaj na avtocesti ( verjetno najdrazja drzava kar se tice cest ).

poskusi na buy.volareweb.com
italjanski ryanair, ki leti direktno iz benetk v pariz za cca 25 jurjev z vsemi taksami. Če greš sam, definitivno najceneje…

Res je, direktnega leta ni. Nekateri letijo iz trsta v barcelono in cez tri ure naprej (ryanair). Spet drugi letijo v London z Ryanair potem pa s TGVjem v Paris za 20 funtov.

lp

oz

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close