Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kenija..zbiram inf.

kenija..zbiram inf.

ojla
v nekaj tednih se bom odpravil v kenijo…potoval bom v low budget razredu in me zanima kaj je pametno vzeti sabo…kako je s prevozom..hrano…vizo….skratka karkoli koristnega…
tanaj talepša hvala..

simon

cene safarijev se gibljejo okoli 55usd low budget vkljuceno vse prevoz vstopnine, hrana spanje, sam sem sel z zelo s-tout-ano agencijo ki se je izkazala zelo ok. v masai maro za tri dni kot tudi najmanj rabis 55$/dan. vec programov in tur. nujno barantt mej studentsko sajz njo ceno lahko prides se pod 55$. dobr pr tej agenciji je tut to da lahko spis pri njih saj imajo pisarno na vrhu stolpnice dve soe s pogradi kopalnicami in kuhinjo midva sa dobila free 3 nights. aja agencija je primetime ne mors zgresit saj te bo vsak hotel peljat k njej.
vzeti sabo cim manj!!!!!! ce znas si sm ta tja oprt majico in gate rabs 3tshirte, 1x hlace, koplKE BRISACO KER JEO DRUGACE IMAS V VSEH HOTELIH, ZA SAFARI JE FAJN MET SPALKO AMPAK JO BOS POTREBOVAL LE TAM.(ta tipkovnica je cist v k. tko da so napake..)
prevozi so vlak nairobi – mombasa drazji kot bus,. gre zvecer in stane ca 4000 sit, bus skor 1/2 cenej. v keniji pejt na lamu ki je bolj dostopen kot ga omenja vodic LP. iz malindija do lamuja otoka je cca 2h. z lokalnim busom.
mej na ruzaku kapuco za pokrit ga na varijato da jo zategnes saj so busi spodi kamor ponaat tlacjo ruzake u ibr prasno..al pa mej dobro krtaco s sabo in dobre zivce ki jih vcasih itaq rabs.
hrana ni panike ce jes low budget na ulci iz stantov, ali pa v drugih restavracijah p[onavadi v ceno hotela pase tudi zajtrk, barantaj!! za cene hotelov saj ko bos sel bo low season in se da zbit cene.
vizo pomoje dobis na dunaju za na airportu ne vem poklici na dunaj in vprasaj. ce imas kenijsko vizo lahko potujes tudi v tanzanijo in ugando brez da bi ti bilo treba kupiti se enkrat vizo.
m,idva sva bila dva in sva povprecno na dan zapravljala v keniji 5000sit prevozi, hoteli, hrana, sadje, kar pac pride vcasih vec vcasih manj najveckrat pa ce dobis dobr dil za sobo se manj.
toliko zaenkrat ce se kaj mi pisi na mli saj ga trenutno kruzam po tanzaniji in nimam casa gledat nazaj poste..

LP iz zanzibarja]
damjanc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close