Najdi forum

otok KOS

Zanimam se za otok Kos v Grčiji. Prosim vse tiste, ki ste že tam dopustovali za vaše vtise in mnenja. Hvala!

Hja mi smo bli tam pred kašnimi 5imi leti!Bili smo v Magic life clubu, tako da smo vecinoma lenarli.. 🙂 Ampak si je tut nekaj stvari za ogledat..tisto hipokratovo drevo pa to 😉 Samo se ne spomnim kr sem bila še premala 😉 Ampak je blo fajn, edino na avtobusih je bla totalna gužva..drugače pa ljudje prijazni pa vse!Se splača 🙂

Ja, kar precej je za vidit na Kosu, meni je bilo zelo všec. Drugač pa je ful turistov (preveč).
Otok za žurat. Se splača!
Lp

Prez premisleka: POJDI…..ne bo ti žal!!!

A lahko kakšno informacijo več ? Odločam se namreč, da grem tja z otroci (9 in 12 let), za moža pa še nisem zihr, da ga bom prepričala naj gre z nami. Se boji, da mu bo dolgčas…

Mi smo bili leta 2001 – mož, otroka stara 8 in 10 let ter jaz v šestem mesecu nosečnosti. Bilo je čudovito za vse. Bili smo club hotelu Akti(all inclusive), ki je v grški lasti s pretežno italijanskimi in angleškimi gosti. Hrana super, super. Cele dneve animacija – lokostrelstvo, odbojka na plaži, zvečer sirtaki, itd. V hotelskem nasleju so bili trije bazeni, ampak mi imamo raje morje – kristalno čisto, peščena plaža, itd. Osebje je bilo super.
Mi smo plavali v morju, mož in sin sta šla en dan na potapljanje z bombo, enkrat smošli na izlet na bližnji otok Nisiros, ki je čisto pravi speči vulkan, enkrat pa smo si sposodili avto in smo šli po otoku. Ogledali smo si Asciplion (svetišče), glavno mesto Kos (trdnjava, hipokratovo drevo, rimske izkopanine), se povzpeli dp najvišje vasice in uživali v čudovite razgledu na Bodrum na turški obali. Na Kos imamo čudovite spomine in kar šli bi še tja – čisto vsi po vrsti!

Na otoku Kos sva bila s partnerjem 3 leta naza. Šla sva preko agencije Intelekta (ne delam reklame). V glavnem bila sva tam en teden, in se mi zdi da sva v tem tednu “prefjakala” vse kar sva mogla. Otok sam je simpatičen, tudi za videt je kar nekaj. Spala sva v hotelu Oceanis ali nekaj podobnega. Drugače pa sva rentala motor, kar nama je omogočalo, da sva bila bolj mobilna in sva si šla malo po svoje ogledat otok (od plaž do njihovih hribov). Drugače pa mislim, da ni bojazni da bi se mož dolgočasil. Kar se zdajle spomnim vem, da sva si v samem mestu Kosu ogledala hipokratovo drevo in vse tiste arhelološke najdbbe, en dan sva šla z ladjico na celodnevni izlet na en drug otok (mislim, da smo si tam ogledali tudi nek krater?), en dan sva šla (ne vem ime kraja) z motorjem čisto na drug konec otoka cca (47 km je otok dolg od enega do drugega konca) pa sva sii še tam ogledala neko mesto in se kopala na neki plaži..,, en dan sva se šla namakat v neke žveplene vrelce, drugače pa so bile še možnosti potapljanja, pa izleta v Turčijo…Ops, malo sem se razpisala, ampak hočem povedati, da je za 1 teden kar nekaj možnosti za počet…

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close