Najdi forum

Prosim, za kakšen nasvet kam poleti na dopust. Nimam več nobene ideje – bila sem že v Grčiji, Egiptu, Malti, Mallorci, Ibizi, Turčiji, Hrvaški. Mogoče me mika Djerba samo še ne vem. Dobordošli predlogi.

zelenortski otoki (cabo verde)

Kje pa je to? Moj zemljepis za 1. Katere agencijo imajo to ponudbo? Hvala

Sirija, križarske trdnjave + Damask in Alep

Sicilija je super … prijazni ljudje , ravnali bodo z vami kot kralji. V Tuniziji pa sem bil in nisem bil prevec zadovoljen z “cistoco”, mogoce je djerba kaj drugacna tam nisem bil … vem pa za hamammet in ni kaj prevec lepo, se posebej ce primerjam z kakimi drugimi kraji ( recimo mehika )
spet pa ni tako slabo da nebi bilo vredno ogleda. Vsekakor boljse kot hrvaska ali grcija kjer so sami kamni !

Kanarski otoki, Korzika, Ciper

kornati ?

Korzika in Ciper sta kar dobri ideji. A je bil kdo tam?

Jaz sem bila na Sardiniji en teden, potem pa še štiri dni na Korziki, se splača na oba otoka, seveda je odvisno od časa. Sama sem bila navdušena nad Korziko, drugače sem pa tam bila kar nekaj časa nazaj, mislim da 7 let če ne še več, tako da tekočih info o cenah in drugih stvareh nimam, jo pa priporočam če še nisi bila.Na Cipru pa žal še nisem bila, lp

ce je poznavanje sveta slabo se pac vzame v roke atlas in se v kazalu imen poisce ime, ki se ga isce. Zraven je napisana stran in koordinate iscocega pojma! Baje, da je v Sloveniji polovica ljudi funkcionalno nepismenih. Tudi to spada pod funkcionalno nepismenost.

Ne potujem z agencijo in ne znam odgovoriti na tvoje vprasanje, ampak tudi to se da poiskati na internetu.

lp

Bila na Cipru. Toplo priporočam.

Se strinjam glede funkcionalne nepismenosti, s katero se nekateri celo javno hvalijo. Tale tvoj odgovor, obešen na post, ki ga je napisala Katja.m 09.03.04 ob 9:40, je bil verjetno odziv na Idino pisanje 08.03.04 ob 11:21. Bi bilo dobro tudi to funkcionalnost foruma vsaj za silo poznati.

Še namig Idi: Kobarid in Drežnica.

joj vito, glede na to, da mam forum v obliki: VSE NA ENI STRANI, se tega sploh ne vidi in spodaj imas direktno odgovori na sporocilo, najbrz je nastimano na zadnje, lahko bi bilo na prvo. (namig adminu!) Ne vem, pri meni so zadeve kronološko urejene. In če odgovarjam komu drugemu in ne začetniku teme, to JASNO OZNAČIM.

Če slučajno še vedno ne veš o čem govorim: VSE NA ENI STRANI in POSAMIČNA SPOROČILA – 2 razlicni nastavitvi foruma.
Sem pa preverla tvoj look in vem o čem govoriš, dejstvo pa je, da je to problem forma, kajti uporabniki VSE NA ENI STRANI tega sploh ne vidimo.

Da ni sedaj situacija obratna in se nekdo drug hvali s funkcionalno nepismenostjo… Ali gre zgolj za nevednost? Da ni morda dolgcas???…

Priporočam Sicilijo. Ne vem sicer kako je z aranžmaji tam (če te vlečejo v kakšno ultra turistično mesto je poleti pošastna gužva). Mi smo bili v lastni izvedbi in smo se imeli enkratno.

Popolnoma jasno mi je, o čem govoriš. Pri pogledu VSE NA ENI STRANI se sporočila nizajo kronološko, ne glede, na katerega odgovarjaš. Pri pogledu POSAMIČNA SPOROČILA pa je vidna drevesna struktura in je zato lažje slediti neki misli.

Pri posamičnih sporočilih enostavno odgovarjaš na tistega, ki ga trenutno vidiš, pri ‘Vse na isti strani’ pa ima VSAKO sporočilo spodaj desno opcijo ODGOVORITE NA TO SPOROČILO, pri čemer še vedno vidiš vse ostale. Ta zadeva omogoči, da se tvoj odgovor uvrsti tudi na pravo mesto v posamičnem pogledu. Če na to ne klikneš, pač odgovarjaš samo na tisto sporočilo, skozi katerega vstopiš v temo (in ne na zadnjega ali prvega), čeprav se tvoj odgovor nanaša na neko popolnoma drugo sporočilo.

Gre samo za preglednost in razumljivost, ki ju funkcionalnost tega foruma že popolnoma omogoča.
Pa brez zamere, ni letelo nate osebno. Podobno sem opazil tudi pri nekaterih drugih temah, ti si mi dala samo iztočnico.

Da se ne izgubi osnovna tema, še en namig Idi: Mongolija.

predlagam portugalsko: tam smo bili na maturancu in kljub slabi organizaciji agencije (mislim da je bila intelekta) smo videli ogromno lepih krajev, morje je pa itak super!če rada potuješ in se vsedeš tudi na kak bus, ti zagotovo ne bo žal. tudi nam ni bilo, čeprav je od pravega maturantskega izleta (beri_ žuranja)ostalo bolj malo

Če bi bili vsi tako pametni kot se tukaj delate potem ne vem kako. Nekateri vsaj priznamo, kar ne vemo drugi pa je glavno da ste samo pametni. Kako se išče v atlasu oz. na zemljevidu pa mislim, da ni treba razlagat. Kar minilo me je, da na tem forumu sploh še kaj sprašujem. Pol pa če koga vprašaš kje je bil pa tako zna odgovorit samo na Hrvaškem, ker je tam “najlepše”

jaz se zelo rad vračam v grčijo. seveda vsakič na drug otok in ni mi žal, ker je vsak otok nekaj posebnega.

Jaz ti predlagam Menorco!!!! Vem, da si ze bila na Mallorci, ampak tale sosednji otok je njeno totalno nasprotje. Otok je se precej neokrnjen, ogromno je prlepih “divjih” zalivov z belo mivko in turkiznim morjem – cel otok je zavarovan kot naravni biosferski rezervat. Se ena velika atrakcija so fieste, ki se poleti odvijajo vsak vikend v drugem mestecu in so druge najbolj znane fieste v Spaniji. Da ne govorim o prijaznosti domacinov, ki niso niti najmanj turisticno vsiljivi. V Spaniji je ta otok ravno zaradi toliksne “neturisticnosti” in mirnosti zelo priljubljen pri znanih osebnostih, ker jih tu res pustijo pri miru. Zato otok velja za bolj prestiznega in je zato tudi malenkost drazji. Ti ga pa fuuuul priporocam!

Ida, res bi lahko sama pogledala kje Zelenortski otoki so. Pri potovanjih je že tko, da z njimi osvajaš geografsko znanje. Naredila boš pa glede na lasten interes. lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close