PRITOŽBA
Spoštovani!
V avgustu 2003 smo dve družini z tremi majhnimi otroki potovali v Tunizijo- AI. Tretji dan se je en otrok v bazenu, kjer je bila zlomljena notranja luč, porezal palec. Potrebno je bilo šivanje in morate verjeti, da nas je tak dogodek res presenetil.
Sedaj se začenjajo naši problemi: na agenciji, kjer smo plačali tudi nezgodno zavarovanje nočejo ozr. ne želijo posredovati, pravijo, da nismo opravičeni do povračila, ki smo jih imeli z stroški zdravnika in zdravili, kaj šele da bi bil govor o povrniti stroškov zaradi “pokvarjenega” dopusta.
Do sedaj smo se pritoževali le ustno. Pa še to…na kraju nezgode, torej v Monastiru smo naslednji dan o tem obvestili tudi lokalnega vodnika, ki je dejal naj se obrnemo po vrnitvi na svojo agencijo.
Sedaj nas zanima, kaj storiti…ima kdo izkušnje s tem? ZA vsak odgovor Vam bomo zelo hvaležni!
Lp,
Danaja
Zadovoljno so sprejemali ustne pritožbe, saj so zakonski roki glede agencij jasni. Protožba takj na mestu, nato rok 8 dni po vrnitvi. Šteje le pisna pritožba.
Skratka, obriši se pod nosom za denar, agencija je zadovoljno dočakala svoje.
Mislim, da je edina alternativa odvetnik. Hudo pa dvomim, da boš kaj dosegla.
Saj veš, ne zanesi se na mnenje drugih, preveri sama.
lp
bv
ce ste bili zavarovani za asistenco v tujini (coris, elvia), potem bi morali zavarovalnici predloziti racune zdravljenja in b vam povrnili stroske. mislim, pa da mras v takem primeru ob orvi priloznosti obvestiti zav. o dogodku, tako da se bojim, d je prepozno,…
drugace pa je taka stvar kot je razbita svetilka v bazenu stvar hotela, ne agencije. Morali bi se pritoziti takoj v hotelu in zadevo resevati tam. lokalca milo receno boli k**, oziroma mu je v interesu prevaliti krivdo na tujo agencijo,,,
Res pa je, da bi se spodobilo s strani agencije, preko katere ste letovali, da bi vam stala ob strani in urediila vse kar se da, da bi resili problem! vsaj sodobne agencije, ki skrbijo za svoje potnike bi to storile – navsezadnje je to tudi v njihovo korist! S tako agencijo jaz ne bi vec potoval!
to je samo nekaj mojih izkusenj in moj pogled na to stvar, nisem pa kaksen hud pravnik,…
LP L
na zzzs-ju imajo drzave razdeljene v tri skupine, ne vem pa v katero spada tunizija. naceloma ti vrnejo denar za nujno potrebne med. storitve,… sicer pa vse pise na njihovi spl. strani, pa mislim, da sploh ni potrebno imeti potrdila, to potrdilo je le za hr, mislim, da je to v povezavi s samim placilom – da ni potrebno v kesu placat in pol terjat nazaj,…
je pa pri zzzs tako, da moras VSE sam uredit! – to je najvecja razlika med corisom ipd.
Kolikor vem, ni pa nujno da to 100% drži: na zzzs dobiš obrazec za vsako državo posebej s katero imamo sporazum, vrne se denar v vrednosti storitve pri nas. Če plačaš več si na zgubi. Za določene države je dovolj potni list (češka?). Za vse ostalo rabiš zavarovanje, ki ga skleneš sam (coris, elvia…). Vendar v tvojem primeru bi morali biti zavarovani že preko agencije. Dosegli boste verjetno malo saj je rok za pritožbo (pisno!) 8 dni od prihoda domov. Malo zagrozi z objavo agencije, če ne pa objavi ime agencije na netu. LP stane
Lep pozdrav Danaja!
Ker delav v turizmu in sem seznanjena s temi zavarovanji ti lahko pomagam. Nisi napisala kdo je bil glavni organizator ( ne ime agencije, ki ti je prodala ampak ime organiz.potovanja) od tega je dosti odvisno. Npr. če je organizator kakšna avstrijska agencija ali podobno!
Napisala si samo da ste imeli nezgodno zavarovanje, ne pa kakšno ( je več vrst)! Ali je bilo to dodatno zdravstveno zavarovanje (npr kakšen Coris, Elvia) ali je bilo samo nezgodno zavarovanje v okviru potovanja, ki ga organizira glavni organizator.
Če mi podrobneje napišeš ti takoj odgovorim!
Karmen
Moja iskušnja.
Zavarovanje sem imel preko Elvie. Šlo je za osnovno nezgodno zavarovanje (okoli 7000 SIT).
Na Cubi sem si zlomil prst na roki. V bolnici sem poklical številko centra na Dunaju. Sem jim samo sporočil številko police in telefonsko kam me naj nazaj pokličejo (tak postopek je bil opisan v navodilih).
Res me takoj pokličejo nazaj (evropska ura je bila 1 ponoči) in nato sva z operaterjem govorila cca.15 min in to seveda na njihove stroške. Glede na okvirno ceno celotnega zdravljenja 50 – 100$ mi je predlagal naj poravnam sam in spravim vse račune in jih v poslovalnici v Sloveniji uveljavim. Če bi želel da mi oni v naprej plačajo stroške, bi moral počakati pol dneva, da bi Dunaj uredil s Ljubljano (ker je blo ponoči).
Tako sem jst sicer za vse zdravljenje (pregled, slikanje zloma, gips, dvakratno previjanje in čisčenje rane) plačal vse skupaj 112$ (Cubanci so se pač znajdli- dolga zgodba).
Po vrnitvi v Slovenijo sem nato čez nekaj dni šel na zavarovalnico izpolnil obrazec, predložil račune in v enem tednu sem imel nakazano v protivrednosti 112$.
Pa še moje stroške telefona (začetni klic na Dunaj) bi mi povrnili, če bi klical Dunaj iz mobilca in imel izpisek klicov. Tako pa sem za začetna dva klica na Dunaj pač porabil za 10$ talefonske kartice, ki je seveda ne moreš upravičiti.
Skratka, zelo pozitivna iskušnje, res pa je da sem s svoje strani naredil vse po pravilih kot so mi ob sklenitvi povedali.
Lp Andrej
Forum je zaprt za komentiranje.