Poreč
Med prvomajskimi počitnicami se odpravljamo v poreč za nekaj dni. Omahujemo med naslednjimi hoteli- Kristal, Rubin in Zagreb. Če je kdo bil že v kakšnem oziroma lahko katerega priporoči ali odsvetuje, bo vsak komentar dobrodošel. Želeli bi tudi, da imajo za prvi maj odprt zunanji bazen, kar pa po naših informacijah vsaj lansko leto v Rubinu in Kristalu niso imeli?
Hotel Rubin kolikor vem nima bazena tako, da si avtomatsko na hotelu Kristal, v kolikor se odločaš le med temi tremi hoteli. Hotel Kristal ni nič posebnega, pa tudi spet ne tako slab, da se nebi moglo preživeti. Ti hotel v zalivu Brulo so zanimivi tudi zato, ker imaš do Poreča lep sprehod-kakšnih 20 min. Sicer pa je meni osebno še bolj všeč v zeleni laguni npr.hotel laguna istra ali laguna Gran vista. Pride za npr. 5 dni le nekaj KSIT dražje, sta pa tudi dosti boljša hotela pa tudi v okolici hotelov se kaj dogaja-restavracije, slaščičarne,.. in nisi tako vezan na Poreč, če pa že, pa tja zelo pogosto vozi vlakec po sprehajalni cesti ob obali.
LP
Hotel Rubin ima bazen, celo 2, še enega za otroke btw. Lansko leto smo mi bili sicer v hotelu Rubin 27.-30.aprila in bazen ni še bil odprt, so pa ves čas obljubljali, da bo naslednji dan pa naslednji dan- naši zanamci so nam potem sporočili, da so ga odprli šele okoli 5. maja. Prav tako v našem času ni bil odprt zunanji bazen niti v Kristalu niti v Diamantu (oziroma je mogoče bil odprt, vendar žive duše ni bilo v bližini, voda pa je bila ledeno mrzla) pač pa smo se vsi kopali v zunanjem bazenu hotela Maestral, ki je čisto blizu (tudi voda tam je bila toplejša in kar nekaj ljudi se je kopalo).
Drugače pa tudi mene zanima kakšna izkušnja s hotelom Zagreb ali Parentium v prvomajskih počitnicah.
Ojla!
Mene pa zanima, kako je v Zeleni laguni? Mi smo namreč že bili v hotelu Rubin in nam je bilo zelo všeč, ker smo imeli tako blizu do Poreča, kajti v Plavi laguni ni nič posebnega. Kako pa je torej v Zeleni? Koliko pa se hodi do Poreča od Hotela Parentium? Je že kdo bil za 1. maj v tem hotelu in kako je bilo? Je bazen odprt?
pozdravček
Forum je zaprt za komentiranje.