London letalske karte-Akcija Adria Airways
Adria je pripravila akcijo prodaje poceni letalskih kart do Londona za 6000 SIT/osebo.
http://www.adria-airways.com/index.asp?p=londonoffer&l=sl
Kaj pravite o tem?
Spodaj je kopija reklame iz njihove strani. In če jaz prav razumem pride za dve osebi tja in nazaj 35400. A bo držalo? Je mogoče kdo že osebno kaj vprašal?
12.000 SIT! Do Londona in nazaj! ZA DVE OSEBI!
Pogoji:
– letališke pristojbine, ki znašajo 11.700 SIT na osebo, niso vključene v ceno
– rezervacijo in nakup je potrebno opraviti med 01. in 06. marcem 2004
– druga oseba plača samo letališke pristojbine v višini 11.700 SIT
– potovati je mogoče kadarkoli med 15. marcem in 31. oktobrom.
– Število mest je omejeno.
– potniki niso omejeni z minimalnim in maksimalnim časom bivanja
– nakup je mogoč le z gotovino
– rezervacije ni moč naknadno spreminjati
– popustov za otroke ni
– rezervacija in nakup sta možna le na prodajnih mestih Adrie Airways
to je akcija za dve osebi po sistemu: plača eden, potujeta 2.Cena za 2 osebi je 12.000 + takse, taksa po osebi je 11.700
torej pride za dve osebi pribl. 35.000 sit.
in pa baje okoli 20 funtov vlak iz letališča do mesta, to je pisalo v enemu od spodnjih postov na temo London.
torej ni več tako poceni 🙂
LP
Mislim, se pritozuje folk na Ryanairom, ker pristaja izven centra in je treba placat 15 funtov al kolko da prides v center, in pristane Adria na Gatwicku in spet je treba placat za prevoz v center.
Pa saj je povsod tako, halo, ce je cena znizana za minimum itak tu profitiras. Prevoz v mestu je s tega vidika stalen strosek.
Ponudba je definitivno zanimiva, iz Brnika leti, ce si v LJ je verjetno bolje, kot voziti se v Celovec/Trst/Graz…
Se pridruzujem vprasanju- je ze kdo klical na Adrio?
Pa se ena moja izkusnja z Adrijo.
Ko sva sla letos s kolesom iz Brnika v Frankurt in naprej z Malaysia Airl. sem imel najvec problemov prav na Brniku. Najprej so
hoteli zaracunati kolesa, vendar niso niti
tocno vedeli ali to lahko ali ne,
skratka trudili so se nama cimbolj zagreniti pot. Samo da sva menjala prevoznika, pa povsem druga
pesem : prijaznost, no problems za kolesa,
dali so nama dodatno tezo prtljage iz 20 na
30 kg + nazaj grede v Kualalumpurju
hotel + vecerjica, pa ceprav sva cakala na avion iz KL v Frankfurt samo 7 ur.
Skratka mislim, da Adrija samo kvazi hoce
nategniti se tistih nekaj ljudi, ki ji se verjamejo.
Mislim, da Adrija dela predvsem za sebe,
ne pa za potnike. Zato CIMVEC konkurence
pa bodo z Adrijo potovali samo se tisti,
ki morajo oziroma usluzbenci drzavnih podjetij.
Adrija – na hvala, ali samo ce ni druge moznosti !
bojanf, seveda nobeno letalo ne pristane v centru Londona, to sem dodala samo zato, da si lahko izračuna celoten strošek potovanja “na kavico v London” in ne le 6.500 sit.
Jaz nimam izkušenj z Londonom, letela sem tja samo 1x in to na Heatrow, ki pa je mnogo bližje mestu in zato stane vlak le 13 funtov :))))))
http://www.heathrowexpress.com/
tu so cene za vlake iz letališč, kljub temu da so različno oddaljeni, stanejo isto :))))
(zdaj tudi meni ni dalo miru in sem šla pogledat, kako je s tem….)
iz Heatrowa vlak
+Express Class single £13.00
+Express Class return £25.00
Gatwick vlak
Express Class Single £11.00
Express Class Return £21.50
Stansted vlak:
Express Class open single £13.80
Express Class open return £24.00
Se globoko opravičujem za moj zgornji post o enosmerni ceni 20 funtov in za napako!!
LP
Hvala za info JanA in borutz! Aprila grem v London za en vikend in mi je tole navajanje cen in časov iz različnih letališč že šlo mal na jetra….. Vsak je po svoje povedu… Drugače pa letim z RyanAirom… Vidim pa da ni neke velike razlike v ceni, tko da vsi tisti ki še vedno navijajo za Heatrow in Adrio….. ADIJO!!!!
A
kot nekdanji steward na adriji bi povedal le to da so se cene od takrat ko sem delal tam močno znižale
delavci smo morali iti skozi usposabljanje ki pa niti ni bilo tako lahko.pri tem naj povem da smo se res trudili biti ustrežljivi in da smo bili kar se da prijazni.morate pa vedeti da bo nekdo hvalil adrijo zaradi tega ker je kljub ekonomskem razredu dobil šampanjec ker ga je pač ostalp, nekdo pa bo grajal čez sicer odlični singapur airlines ker ga je stevardesa poškropila z nekaj kapljicami vode.
povdarjam da je zelo težko ustreči gostom
vsi pa se pritožujejo nad ceno ki pa se iz leta v leto ,skupaj z zamudami in ostalimi za adrijo značilnimi problemi,znižuje.
res da je easyjet cenejsi vendar je temu primerno ukrepala tudi adrija in mislim da ni več takšne razlike kot je bila še par let nazaj.
drugače pa ti za nekaj dnevni izlet v london tako ali tako ne uide 100000 sit in čisto vseeno je če temu dodas se tistih 5 ali 10 tisoc ki si jih več dal adriji.
v preteklih letih si je lahko adrija privoščila malo višje cene in tudi kakšno zamudo, danes pa je konkurenca prehuda in zato se trudijo vse izboljšati.
skratka potujte kakor hočete pri tem pa probajte šparati pri prenočišču in brezveznih kičastih spominkih.
tistim pa ki pametnjujete pa še sploh niste bili tam pa svetujem da naj zadevo najprej spoznajo in potem SVETUJEJO ,ne pa da večina graja pa sploh ne ve kaj graja.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.