Najdi forum

ryanair celovec

Morda kdo ve, kje bi lahko pustili avto v Celovcu, na letaliscu, za teden dni? Je kdo morda seznanjen s ceno parkiranja na letaliscu in ali obstajajo kaksni popusti… ali pa kaksen ovinek pri placilu?!?

hvala

Upam da nisem prepozna z odgovorom.
Malo naprej od letališča v Celovcu je na desni strani pokopališče, pred katerim je tudi veliko parkirišče. Tam lahko pustiš avto. Peš imaš potem do letališča slabih 5 min, saj je res v neposredni bližini.
LP
Belka

malo naprej v katero smer?? 🙂
lp, luka

Nisi prepozna:) Imam se toliko casa, da preverim, kje je to pokopalisce, ker mi ni cist jasno (nikoli nisem gledala). Vseeno hvala za namig, si mi prihranila kar nekaj denarja!
Ce pa bos prej se odgovorila, pa le namigni, ali je pokopalisce v smeri proti Celovcu, ali proti Dunaju,ali Koroski…

Živjo,
drugače je pa parking tud na letališču, ampak je seveda za plačat. Ne vem kakšna je cena za dalj časa, za 1 uro je pa 1euro.

Pa lepo potuj!

Se ena info, na tržaškem letališču je parking free 🙂

Hm, težko bi ti reklau kateri smeri. Če prideš do letališča po obvoznici – ne skozi center se pripelješ tako, da imaš letališče na levi, malo naprej je pa pokopališče na desni strani. Če boš prišla pa iz druge strani je pa ravno obratno. Ne moreš zgrešiti!
Uživaj!

drgač je dolgoročno parkiranje tud znosno – mi smo plačal 26 eurov za 4 dni…

najprej en lep pozdrav

Direktno na letaliscu je zastonj parkiranje za eno uro , v primeru da ryanair zamuja vam uro podaljsajo.Osebno preverjeno.
Drugace pa malo naprej od letalisca, ce pridete iz obvoznice in obidete center imate free parking in je pes do letalisca dobrih 5-10 min in ni panike glede kraje vozila razen ce ni kaksen hudddd avto.

Pa srecno potovanje !!!!

Matt

Hvala vsem za nasvete in pomoc.
Verjetno bomo avto pustili malo naprej od letalisca, ceprav tudi parkiranje za 5 dni ni pretirano drago (mislim, da 36 evrov). Ampak, ce hoces potovat poceni…
🙂

kje ste spali v Rimu ??

Preverjeno!
Nekaj minut naprej od letalisca je na desni strani ceste pokopalisce. Sicer je znak, da lahko parkirajo samo obiskovalci pokopalisca, ampak glede na zasnezene avte niso najbolj picajzli.
Jaz sem parkirala se malenkost naprej, na levi strani, kjer je prav tako urejeno parikirisce, brez kaksnih zahtev po pravocasni odstranitvi.
Ko sem po pristanku sla po avto, sem ugotovila, da jih ogromno parkira bodisi pri pokopaliscu, bodisi na drugi strani ceste. Vse je bilo ok.
Spali smo v hostlu Sargate. Zelo povrprecen. Ravno so obnovili kopalnice (super), pogradi za skupine, imajo tudi dvoposteljne sobe. Skupna kuhinja. Zjutraj dokaj velik zajtrk. Cena priblizno 13 evrov na osebo/noc.

lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close