Najdi forum

začenjam z anekdoto:

november 2003 , obisk celja / terme topolšca /

o konkurenci / ko smo se iz celja peljali nazaj v topolšco animator ni hotel ustaviti za pijačo.do večerje je bila še ena ura /

še vsaka ki je šla v dobrno zaradi ginekoloških težav, je v 14 dneh zanosila / izjava animatorja topolšce , november 2003 , celje /

kdaj grem ne vem.bil sem tam junija 2002 ravno na dan ko je na krasu bila velika toča / 22 junij 2002 /

gre kdo od vas tja?
vaše izkušnje?

okolica dobrne je turistično zelo slabo obiskana, in domačini so turistom zelo osprti.ni pojava alergije, kot v večini turističnih krajev.v okolici topolšce so še vedno prijazni, a opažam nervozo.
zlasti je vredno obiskati dolino mlinov.

do 15 aprila

vikend 15800 , polpenzion , dvoposteljna soba

doplačila: 1700 enoposteljna
penzion: 1700

velja za najcenejši hotel park.zdraviliški dom je še cenejši, a tam ni televizije in bufeta v sobi.

dobra spletna stran

http://www.terme-dobrna.si

Ti si bolnik!!!!!!!!!!!!!!!

Lord, pa pazi, da ne bos zanosil!!!

A si bil žejen brez bufeta?

zdej pa končno vem, kaj je bilo narobe z animacijo v topolščici!!

Ker se Lord ponavadi oglaša v zvezi z zdravilišči, ker tovrstne teme verjetno zanimajo tudi druge obiskovalce foruma, in ker zdraviliški turizem težko umestimo bodisi v “Potovanja” bodisi v “Počitnice”, predlagam administratorju, da vzpostavi novo forumsko rubriko “Zdravilišča”.

lp

mislim, da so pocitnice kar v redu tema

LP L

vsekakor so.znova ste dokazali, da humorja ne razumete.razumejo ga celo hotelski animatorji, katerih nihče ne vpraša kakoo zdržati 2 šihta teden ali dva / brez prostih dni / dokler kolegi ne pridejo iz dopusta.zanosil bom verjetno bolj težko, kar se tiče žensk v dobrni naj razložim da jih je 99,5 % procenta nad 40 in da se bom resneje zanimal za nske po letu 2007, ko bo lordwales in kakih 1000 aforizmov in vse moje humoreske enodejanke pod kapo.razen če me kakšna ne bo posebej prepričala, kar pa dvomim na svoj life style.

malo sem zašel iz teme.

vabljenni k obisku

http://www.lordwales.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close