Najdi forum

transsibirska

Živjo

Na tej strani sem prebral nekaj o transibirski železnici,nihče pa ni povedal kaj konkretnega o njej!
Zdaj pa naprošam koga,ki je potoval z njo ali pozna koga ki je potoval da mi sporoči kakšno uporabno informacijo!
lp
vsem popotniškim dušam

oj!Jaz sem dobil inf. prav na tem naslovu.Zal pa ti ne morem napisati kaj vec o tem,ker tudi sam zbiram inf. o tej zanimivi poti z vlakom.lp

jaz sem hotel lani to pot, o tem sem pisal pred 2 tednoma

lp
ž
bv

Aja, o tej zadevi ne išči Lonelya, tam ni ruzakarjev.

V osnovi je ideja, da nima smisla hodit z vlakom iz Moskve, ker je pokrajina odlgočasna in vedno cel kup trgovčičev, ki težijo. Boljša varianta, čeprav malo dražja, je z letalom ali avtom do Irkutska, od tam do Habarovska je krasna pokrajina, ki jo ne smeš zamuditi, potem pa nadaljuješ do Pekinga.

Letalske kompanije (vsega jih je cca 60 tam okoli) so dvomljive, le nekaj jih je, ki pa so malo dražje. Razlike pa je manj kot 40 %. cene.

Dodatna prednost je, da se lahko okrog Irkutska malo potepaš. To je drugi največji turistični kompleks Rusije.

Irkutsk je, poleg tega, izhodišče za Mongolijo – vlak in letalo (tudi cesta ali “cesta” baje obstaja).

lp

bv

mene pa zanima koliko stane vlak od moskve do Mongolije.vsaj približno
lp

Priblizno 200$ enosmerna!Vse je odvisno v katerem razredu potujes!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close