Potovanje po Venezueli
Pozdravljeni,
Želela bi se odpraviti na potovanje po Venezueli, pa bi me zanimalo čim več praktičnih informacij od ljudi, ki so v kratkem/nedavno tam bili.
Predvsem bi rada, če bi mi kdo lahko pojasnil situacijo, koliko nevarno je zdaj tam, ali se bolj odvetuje potovanje po Venezueli, ali je pač potrebno biti samo pazljiv. Kajti kar od nekaj ljudi sem bila opozorjena, da je sedaj tam nevarno, da so izbruhi gverilcev, itd.
Aha, pa še nekaj. Nikoli še nisem bila v nikjer v J Ameriki, pa me zanima vaše mnenje, če bi primerjali ali morali izbirati prvič med Brazilijo in Venezuelo, katera je po vašem mnenju npr. bolj spektakularna oz. bolj vredna obiska?
Hvala za vse vaše odgovore in lep pozdrav.
No, ja vseeno hvala za odgovor. Ampak sprašujem zato, ker vem, da razmere v Venezueli niso več tako mirne kot so bile npr. še 3 leta nazaj.
Kar se tiče pa velikih mest v Braziliji in revščine…. nevarno je tudi sredi belega dne, to vsekakor drži, saj je en temen tip v Riu z nožem pretil moji sestrični in fantu. Na vso srečo se je dobro končalo.
Kolega se je pred 14 dnevi vrnil iz dvotedenskega potepanja po Venezueli.
Ker ni član tega foruma, ne bom javno objavljal njegovega naslova, ampak mislim, da ti bo z veseljem kaj povedal.
Če te zanima, kontaktiraj mene na fantocci@hotmail.com, pa vaju povežem.
Čau
jaz sem bila v Braziliji sicer samo en teden pred dvemi leti in pol in moram rect, da ni blo tako grozno. Res pa je, da so me enkrat ustavili policaji, ker sem imela na roki eno čist ceneno swatchko in mi rekl, da je boljš da jo dam dol????
Na severu (v Recifeju) je ful lepo in dost urejeno, na jugu (Rio) je pa itak zakon! Rio je zame (ko gledaš na mesto s sladkornega stožca) najlepše mesto na svetu (pač kar sem videla do sedaj). Odločitev kam boš šla, je pa seveda tvoja.. Glavno je, da greš!
Forum je zaprt za komentiranje.