Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cepljenje za Gano!

Cepljenje za Gano!

A je cepljenje proti rumeni mrzlici potrebno(mislim če ti lahko zatežijo na meji če nimaš potrdila ali samo priporočjivo?

Cepljenje je obvezno, čeprav na meji tega navadno ne preverjajo! Nikoli pa ne veš… LP Maja

Zivjo!

cepljenje je obvezno za rumeno mrzlico 7.800 sit ..priporocajo pa tudi cepljenje proti meningokoknemu menigitisu!

lp

urska

Cepljenje je obvezno in nekateri so rekli da na meji preverijo…. meni niso nič, še vprašali ne…. je pa zelo dobro da se cepiš!
A

Ko sem priletel v Gano, niso nič preverjali za cepljenje, ko pa sem se vračal iz Toga v Gano, pa sem moral pokazati potrdilo.

Zivjo!

jaz grem marca v gano …imam pa vizo za enkraten vstop, ampak vem da bom prečkala mejo..in to verjetno tudi z Togom…ker pa imam let nazaj zopet iz gane, me zanima ce se viza da uredit na meji? Ali zelo komplicirajo..baje ne!
Pa kakšen je kar Togo ali benin?

hvala in lep pozdrav

urska

Viza se da dobiti tudi na meji, samo ne vem koliko stane, ker jaz sem imel vizo za večkratni vstop.
Drugače sva si pa midva ogledala bolj jug Toga, tako da nimam popolne predstave. Všeč mi je bil Aneho in slap blizu Badouja, v Lomeju si pa splača pogledati Fetiš market (ki je preseljen in vstopnina je cenejša, kot piše v LP), ampak Gana je bolj zanimiva. Pa še v Togu te vsak poskuša obrniti, medtem ko v Gani to še ni tako ustaljena praksa, razen na res turističnih krajih, pa še tam so dokaj zmerni (če se ne pustiš). V glavnem se vedno zmeni za ceno vnaprej, tudi če ti bodo rekli, da bodo zadovoljni z vsem, kar jim daš od srca. In ne verjemi vsakemu vodiču, ki se ti ponuja.
Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

ceplenje za rumeno mrzlico je obvezno!
in je pri nas 7900 sit

lp
urska

pardon cepljenje ne ceplenje!

lp urska

Obvezno je na papirju! Tam na letališču pa nihče nič ne vpraša!
LP
A

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close