Najdi forum

oj!
zanima me ce je kdo biu na Irskem kater hostel mi priporoca v Dublinu?lp, tanja

ej, Dublin je cool. Mi smo imeli tam avto, zato smo si za par dni sami poiskali en B&B bolj izven centra. Vsekakor ti priporočam kakega v centru mesta, zvečer je v centru life in je fajn, če nimaš problemov ponoči s prevozom do hostla.

Čisto zraven Temple Bara je bil en kar prijazen Hostel.
Poišči po internetu – se najde kup prenočišč.
Še nasvet – če ti za izbran datum javlja, da določen hostel ni več prostih mest, jim napiši še e-mail. Midva sva poskusila in so bila povsod!
Dosti koristnega najdeš tudi na http://www.visitdublin.com

zio!
a ves kaj se bolj splaca it v hostel ali B&B?

Oj, moja največja želja je it na Irsko, pa me zanima, s katero letalsko družbo grete? In koliko je karta. Ker agencije imajo res zasoljene cene za Irsko.
LP, ina

Jaz sem predlani septembra potovala z Ryanair …Trst, London, Dublin in je bila cena smešno nizka. Glede B&B je pa čisto odvisno v katerem mestecu spiš. Dublin z okolico je najdražji in sicer okoli 40 EU na noč, Galway z okolicp malenkost cenejši, jug Killarney,Cork…..cca 28 EU, Severna irska Belfast in Londonderry (imajo funte pa sem pozabila, vendar tam nekje kot Dublin), čisto na severu pa je bilo najlepše in najceneje Portrush z okolico. Zajtrki so obilni in se res naješ. Tipicni irski zajtrk izgleda podobno kot angleški, samo da ti ponudijo namesto fižola v zosu black or white pudding. To je neka vrta krvavice. Kar okusno…..Potem pa jajca z slanino, marmelade….
Vglavnem se ful naješ.
Jaz sem se potepala 10 dni in vsak dan zamenjala B&B, ki so v vsaki vasici in ni noben problem najti. Če je polno je tabla NO vacanses tako da ne zvoniš po nepotrebnem.
Cene, ki sem jih navedla so za 1 osebo.
Ce sem kaj narobe napisala me Vito prosim popravi 🙂

V Dublinu sva bila v dveh hostlih, v drugih mestih tudi v B&B. Cene so kakor kje, je pa povsod kar drago. Odvisno tudi od tega, kaj iščeš. Midva sva hotela svojo sobo, po možnosti s kopalnico in za to so kar enake cene.

zio!
jz grem preko ryanaira in sm rezervirala karte prek neta!niso drage sam prej mores rezervirat-ksen mesec al se prej!pejdi na http://www.ryanair.com…lahko vzames povratno al pa enosmerno…

Na dublintourist.com se marsikaj najde.
Mi gremo marca z Ryanairom. Ugodno.

za letalske karte po evropi je okoli 60 poceni prevoznikov. Tako, da lahko izbiraš kombinacijo različni prevoznikov na določen dan.

za več info poglej: http://www.lowcostairlines.org

lp

Zdravo MAJAV!

Zanima me, v katerih hostlih sta bla, ker midva s fantom bi šla tut v kak tak hostel, kjer maš mal privatnosti pa s kopalnico seveda!Nama lahko kakšnega priporočata.

Hvala!

V Dublinu je bil eden s skupno kopalnico, drug pa “privat”. Ta drugi je čisto zraven Temple Bara (mislim da je nekaj kot St. Goggarty’s). Je bila pa soba s pogradom. Žal sva se prepozno spravila rezervirat. Priporočali so nama tudi enega blizu Grafton Streeta, pa ni bilo več prostora, tako da o njem iz prve roke ne vem nič. Se pa najde na internetu kar precej informacij (lokacije, “en suite” sobe, ocene obiskovalcev,…). Sva rezervirala preko interneta in prvi dan preverila, če rezervacija velja. Po obhodu cele Irske sva preživela nekaj dni v Dublinu. Lokacija Temple Bar je kul, ker povsod prideš peš.

zijo!
jaz grem tudi marca na Irsko:)a mogoce ves ce je treba hostle rezervirat prej?ker marca ni sezona…papa tanja

zio!
zanima me v katerih hostlih si spala v dublinu…kako se imenuje,pa ce je v redu, ker jih je toliko na izbiro da se ne morem pametno odlocit.Ja jz bi vzela sobo za dva.hvala papa

Midva sva bila na Irskem avgusta, pa nisva rezervirala nič vnaprej – ni bilo nikoli problemov. Res pa je, da sva bila z avtom in sva večinoma spala izven mest. Večinoma v B&B, je bilo bistveno ceneje

lp

bv

Slučajno je pred mano priromal račun od Kinlay house Christchurch, 2-12 Lord Edward St, Dublin2., se pravi 1 night acomm. 18 evrov! Račun je od 13.2.04. To je zelo ugodno.
Pa še njihov mail: kinlay.dublin@usitworld.com
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close